search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:12
MENU CLOSE

Κομοτηνή: Φετφάς για τον βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ από τον παράνομο μουφτή για τη θετική ψήφο στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

02.03.2024 13:50
pasok_vouleftis

Φετφάς για τον βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ αναγνώστηκε από τους ιμάμηδες σε όλα τα τζαμιά της Θράκης, δίκην θρησκευτικής «τιμωρίας», για τη θετική ψήφο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ιλχάν Αχμέτ, στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Η ανάγνωση “επιτιμίου” σε όλα τζαμιά της Δυτικής Θράκης, με εντολή του ψευδό-μουφτή, εις βάρος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ιλχάν Αχμέτ, με αφορμή την ψήφο του στο πρόσφατο σχέδιο νόμου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, αποτελεί απαράδεκτη και προκλητική ενέργεια, που προσβάλλει ευθέως την πολιτική ελευθερία και τη θρησκευτική συνείδηση ενός Έλληνα βουλευτή» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή του.

«Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής υποστήριξε και θα υποστηρίζει πάντα την πραγματική ισότητα όλων των πολιτών σε κάθε περιφέρεια της χώρας, ανεξάρτητα από θρησκευτικά ή αλλά κριτήρια διακρίσεων», επισημαίνει.

«Σε αυτό το πλαίσιο, αγωνίζεται και θα αγωνίζεται για την κοινωνική χειραφέτηση της μουσουλμανικής μειονότητας και για αξιοπρέπεια στη ζωή όλων. Όσο κι αν κάποιοι, ακόμη και υποκινούμενοι από διπλωματικές αρχές τρίτων χωρών και παράνομες θρησκευτικές ηγεσίες, επιμένουν να κρατούν ζωντανές τις διαιρέσεις του παρελθόντος», καταλήγει.

Το επιτίμιο (φετφάς) αναγνώστηκε από τους ιμάμηδες σε όλα τα τζαμιά της Θρακης δίκην θρησκευτικής «τιμωρίας» για τη θετική ψήφο του βουλευτή στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα Αρχιμανδρίτης έδιωξε τον Παύλο Χρηστίδη γιατί ψήφισε το γάμο ομοφύλων, στοχοποιώντας την οικογένειά του.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης για Ασημακοπούλου: Πώς βρήκε τα στοιχεία επικοινωνίας των πολιτών;

Ευρωκλογές: Το topontiki.gr στο Συνέδριο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών – Το στοίχημα και οι προκλήσεις (Photos) 

Αργεντινή: Το κλείσιμο του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων της χώρας ανακοίνωσε ο Χαβιέρ Μιλέι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:09