search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:20
MENU CLOSE

Νίκος Ανδρουλάκης: «Οι Σοσιαλιστές έχουμε χρέος να προσφέρουμε μια νέα ελπίδα απέναντι στη συντήρηση, τον λαϊκισμό και την ακροδεξιά»

02.03.2024 14:38
androulakis

Στη Ρώμη για τις εργασίες του συνεδρίου των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών βρίσκεται ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης

Στο περιθώριο των εργασιών ο κ. Ανδρουλάκης συζήτησε με τον Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, και την Επίτροπο Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων, Ελίζα Φερέιρα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης είπε:

«Στις ερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές, οι σοσιαλιστές έχουμε χρέος να προσφέρουμε μία νέα ελπίδα στους λαούς της Ευρώπης. Μία νέα ελπίδα απέναντι στη συντήρηση, τον λαϊκισμό και την ακροδεξιά. Οι λαοί της Ευρώπης έχουν ανάγκη περισσότερη αλληλεγγύη, περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη και περισσότερη ασφάλεια. Ένα πολιτικό σχέδιο, που κάνει την Ευρώπη ισχυρή με ενιαία εξωτερική πολιτική. 

Ένα πολιτικό σχέδιο που θέλει σταθερά χρηματοδοτικά εργαλεία, που θα ενισχύσουν την παραγωγική της βάση, την ανταγωνιστικότητά της και θα ανοίξουν πολλές καλές θέσεις εργασίας για τις νεότερες γενιές. Μια Ευρώπη με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και στο κράτος δικαίου. Αυτό είναι το όραμά μας. Γι’ αυτό θα αγωνιστούμε. Και είμαι σίγουρος ότι στις ευρωπαϊκές εκλογές οι προοδευτικές δυνάμεις θα είναι πολύ ισχυρότερες απ’ ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες για μια πιο ισχυρή, δίκαιη και ανταγωνιστική Ευρώπη». 

Διαβάστε επίσης:

Μάκης Βορίδης: «Ταυτοτικό ζήτημα για την αντιπολίτευση η ήττα των ιδεών της»

Κομοτηνή: Φετφάς για τον βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ από τον παράνομο μουφτή για τη θετική ψήφο στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Κασσελάκης για Ασημακοπούλου: Πώς βρήκε τα στοιχεία επικοινωνίας των πολιτών;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:20