search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:04
MENU CLOSE

Αυγή: Έκτακτη γενική συνέλευση λόγω των εξελίξεων στη διεύθυνση της εφημερίδας

04.03.2024 13:01
AVGI_EFIMERIDA

Για τις 13.00 έχει προγραμματιστεί έκτακτη γενική συνέλευση των εργαζομένων στην Αυγή με αφορμή τις «αιφνίδιες εξελίξεις» καθώς η έως χθες διευθύντρια της εφημερίδας, Βούλα Κεχαγιά ανέλαβε εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Οι εργαζόμενοι αξιολογούν την συνέλευση ως επιτακτική προκειμένου να «εκτιμήσουμε τη νέα κατάσταση και να βάλουμε επι τάπητος ξανά τα ζητήματα των εργαζομένων και της δημοσιογραφικής λειτουργίας και προοπτικής της εφημερίδας», αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.

Μεταξύ των ζητημάτων, σημειώνουν οι εκπρόσωποι τους σε ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ, Νίκος Μορφωνιός και Χρήστος Τζίφας, αντιστοίχως, συμπεριλαμβάνεται το θέμα των αδειών- για το οποίο εστάλη και ενημερωτικό μέιλ την Παρασκευή, όπως αναφέρουν-, η μη σύσταση ακόμη του νέου ΔΣ, καθώς και «σημαντικά εργασιακά ζητήματα, που έχουν προκύψει με συναδέλφισσες τα οποία πρέπει να επιλυθούν άμεσα». 

Διαβάστε επίσης:

ΒΟΥΛΗ TV: «Σφηνάκια» γνώσης από τη βιβλιοθήκη του Κοινοβουλίου – Νέα σειρά εκπομπών

Attica TV: Σειρά ντοκιμαντέρ «Infowar» για τις τάσεις της διεθνούς πραγματικότητας

Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι του Σαββάτου – Ποιος κέρδισε το δυναμικό κοινό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42