search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:35
MENU CLOSE

Έλον Μασκ: Η σαρκαστική ανάρτηση για το blackout σε Facebook, Messenger και Instagram

05.03.2024 21:56
elon_mask_new

Μια ανάρτηση με …νόημα έκανε στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter), ο Έλον Μασκ, ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας τη διακοπή λειτουργίας του Meta. «Αν διαβάζετε αυτό το μήνυμα, είναι γιατί οι διακομιστές μας λειτουργούν», δήλωσε αστειευόμενος.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ομίλου Meta (Facebook, Instagram, Messenger) επηρεάστηκαν σήμερα από τις 17.30 ώρα Ελλάδας, από μια σειρά βλαβών και διακοπών λειτουργίας σε παγκόσμιο επίπεδο, παραδέχτηκε ο όμιλος μέσω ενός εκπροσώπου του, επιβεβαιώνοντας τα στοιχεία που παρουσιάζει ο ιστότοπος Downdetector.

«Είμαστε ενήμεροι ότι οι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα πρόσβασης στις υπηρεσίες μας. Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό», έγραψε στην πλατφόρμα Χ ο Άντι Στόουν, εκπρόσωπος του ομίλου.

Ο Downdetector κατέγραψε έως 580.000 αναφορές χρηστών για το Facebook και έως 92.000 για το Instagram, ωστόσο ο ιστότοπος έδειχνε αξιοσημείωτη μείωση των αναφορών λιγότερο από μία ώρα μετά την έναρξη της διακοπής λειτουργίας.

«Είμαστε ενήμεροι για ένα πρόβλημα που επηρεάζει τη σύνδεση με το Facebook. Οι ομάδες των μηχανικών μας προσπαθούν εντατικά να επιλύσουν το πρόβλημα όσο το δυνατόν γρηγορότερα», δήλωσε ο καλιφορνέζικος όμιλος στον ιστότοπό του, καταγράφοντας ενδεχόμενα προβλήματα.

Σχεδόν 4 δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τουλάχιστον μία από τις πλατφόρμες του κολοσσού των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp) κάθε μήνα.

Διαβάστε επίσης:

Ακροβασία σε τεντωμένο σχοινί στην Αρκτική: Μπρα ντε φερ της Ρωσίας με το ΝΑΤΟ και φόβοι για γενικευμένη σύρραξη

Μπελέρης: «Ηταν μια δίκη παρωδία, θα συνεχίσω τον αγώνα μου για Δικαιοσύνη»

Ευρωπαϊκή Ένωση: «Μπλόκο» στην αλυσίδα καταναγκαστικής εργασίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:34