search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:53
MENU CLOSE

Κωνσταντίνος Πλεύρης για Κανάκη: «Αν έχει τον ανδρισμό να με καλέσει να μου πει γιατί είμαι φασίστας» (Video)

05.03.2024 14:29
kanakis-pleyris-new

Τη δική του απάντηση στον Αντώνη Κανάκη έδωσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης αναφορικά με την τοποθέτηση του πρώτου για τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετωπίζουν οι lifestyle εκπομπές.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής κατέκρινε το γεγονός ότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές προβάλλουν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, καθώς -όπως επισήμανε- πρόκειται για έναν «δηλωμένο φασίστα».

Αναρωτήθηκε δε, για τις εν λόγω εκπομπές, αν ο σκοπός τους είναι να προβάλλουν «φασίστες για να τους συνηθίσει ο κόσμος, να τους κάνουν συμπαθητικούς και να νομιμοποιηθούν μέσω των lifestyle ερωτήσεων».

«Ουδέποτε οι βλάκες με στεναχωρούν»

Απαντώντας, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης προκάλεσε ευθέως τον Αντώνη Κανάκη -μέσω του Πρωινού Σου Σου- να τον καλέσει στην εκπομπή του και μάλιστα, να μιλήσουν για ιδεολογικά θέματα ώστε να διασαφηνιστεί πώς προκύπτει ότι ο ίδιος είναι φασίστας.

«Εάν ο κύριος Κανάκης έχει τον ανδρισμό, αντί να μονολογεί, να με καλέσει να συζητήσουμε πάνω σε ιδεολογικά θέματα. Η δήλωση αυτή ήταν σκοπίμως ατυχής. Δεν με στεναχωρούν αυτά τα σχόλια, διότι ουδέποτε οι βλάκες με στεναχωρούν.

Ο κύριος Κανάκης δεν είναι βλάκας. Εάν είναι έντιμος, όπως πιστεύω ότι είναι, ας με καλέσει στην εκπομπή του και να μη μονολογεί. Θέλω να μου πει γιατί είμαι φασίστας» είπε χαρακτηριστικά.

Η τοποθέτηση του Αντώνη Κανάκη για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

«Πέρα από την πλάκα όμως τώρα, πώς γίνεται ο Κωνσταντίνος Πλεύρης να γίνεται αντικείμενο των lifestyle εκπομπών; Ο άνθρωπος αυτός είναι υπέρμαχος και θεωρητικός του φασισμού στην Ελλάδα. Είναι ένας άνθρωπος που χαιρετάει ναζιστικά. Γιατί ασχολούνται οι lifestyle εκπομπές και τον κάνουν συμπαθητικό με αυτή τη διάσταση; Είναι ένας φασίστας δηλωμένος. Βγάζουμε τους φασίστες στις εκπομπές για να τους συνηθίσει και να νομιμοποιηθούν μέσω των lifestyle ερωτήσεων;» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης με αφορμή την προβολή που παίρνει καθημερινά από ψυχαγωγικές εκπομπές.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Η μερίδα του λέοντος στο Mega τη Δευτέρα 4/3

Λιάγκας για Λαζόπουλο: «Εκτελούσε χαρακτήρες, δεν έκανε σάτιρα – Είναι στα κάτω του, ανέπνευστα τα αστεία του» (Video)

ΕΡΤ1: Το βράδυ της Πέμπτης θα παρουσιαστεί το τραγούδι για τη Eurovision

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:51