search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:45
MENU CLOSE

Πάρτι στο Twitter για τα προβλήματα σε Facebook, Messenger, Instagram: Η «καζούρα» στον Ζάκερμπεργκ με Mr Bean και Τραβόλτα

05.03.2024 18:44
mark zuskerberg 098- new

Γλέντι έχει στηθεί στο Twitter για τα προβλήματα σύνδεσης σε Facebook, Messenger, Instagram και Threads σε όλο τον κόσμο και οι χρήστες του δεν χάνουν ευκαιρία για «κακιούλες».

Χρησιμοποιώντας εικόνες ή ατάκες από γνωστές σειρές και ταινίες όπως με τον «Mr. Bean» και τον Τζον Τραβόλτα, οι χρήστες του πρώην Twitter σχολιάζουν τα προβλήματα σύνδεσης στα άλλα social media. Μάλιστα, σε μερικές δημοσιεύσεις έχουν χρησιμοποιήσει τον ίδιο τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ, τυλιγμένο με καλώδια και προβληματισμένο.

Υπενθυμίζεται ότι τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα ήταν «πεσμένα» για περίπου μία ώρα με τους χρήστες να αποσυνδέονται αυτόματα από Facebook και Messenger μην μπορώντας να επανασυνδεθούν, ενώ αντίστοιχα και στο Instagram δεν ανανεωνόταν η ροή. Αντίστοιχα προβλήματα εμφανίστηκαν και στο Threads, με τους εκατομμύρια χρήστες να χαρίζουν μερικά από τα πιο επικά posts τους στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).

Διαβάστε επίσης:

Το «χαρτί» της τηλεθέασης μοιράστηκαν τρεις σειρές τη Δευτέρα – Πρώτη η «Γη της ελιάς»

Κωνσταντίνος Πλεύρης για Κανάκη: «Αν έχει τον ανδρισμό να με καλέσει να μου πει γιατί είμαι φασίστας» (Video)

Τηλεθέαση: Η μερίδα του λέοντος στο Mega τη Δευτέρα 4/3

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:45