search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:19
MENU CLOSE

Παγκόσμιο black out: Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα σε Facebook, Messenger, Instagram και Threads μετά από μία ώρα – Τι είχε συμβεί

05.03.2024 17:38
facebook new

Προβλήματα αντιμετώπισαν οι χρήστες του Facebook καθώς δεν ήταν δυνατόν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους, με την πλατφόρμα να έβγαζε μήνυμα πως ο κωδικός δεν είναι σωστός. Παρόμοια προβλήματα αντιμετώπισαν και οι υπόλοιπες πλατφόρμες της Meta, το instagram, το messenger και το Threads, ενώ οι πλατφόρμες επανήλθαν μετά από πάνω από μία ώρα.

Σημειώνεται πως οι εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως αποσυνδέθηκαν αυτόματα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, χωρίς να μπορούν να συνδεθούν ξανά.

Οι δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνική δικτύωσης «έπεσαν» λίγο μετά τις 17:15 το απόγευμα της Τρίτης. Από τις 18:30 ολοένα και περισσότεροι χρήστες καταφέρνουν να συνδεθούν.

«Το Facebook θα είναι σύντομα και πάλι κοντά σας» ειδοποίησε νωρίτερα η πλατφόρμα τους χρήστες της, περίπου μισή ώρα μετά τα πρώτα προβλήματα που παρατηρήθηκαν.

«Προς τον παρόν το Facebook είναι εκτός λειτουργίας, για λόγους συντήρησης. Σε λίγα λεπτά, όμως, θα μπορείτε και πάλι να συνδεθείτε. Στο μεταξύ, διαβάστε περισσότερα για το λόγο που βλέπετε αυτό το μήνυμα. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή που δείχνετε όσο κάνουμε βελτιώσεις στον ιστότοπο», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Διαβάστε επίσης:

Αποχωρεί η Βικτόρια Νούλαντ από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Έλον Μασκ: Μαζικές αγωγές κατά του δισεκατομμυριούχου από πρώην στελέχη του Twitter – Τι διεκδικούν

Φρέντι Μπελέρης: Κρίθηκε ένοχος από την αλβανική δικαιοσύνη – Δύο χρόνια φυλάκιση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:15