search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:45
MENU CLOSE

Ο Κούλογλου απαντά στην επίθεση Μαρινάκη και θέτει δύο ερωτήματα

08.03.2024 20:31
kouloglou_stelios_new

Αρκετές αντιδράσεις ιδιαίτερα από την πλευρά της κυβέρνησης έφερε η συνέντευξη του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου σχετικά με όσα ανέφερε για τον Αλέξη Τσίπρα και τη Novartis.

Οι αιχμές που άφησε ο Στέλιος Κούλογλου σχολιάστηκαν από το Μέγαρο Μαξίμου. Αντίστοιχα ο ίδιος ο ευρωβουλευτής δεν άφησε αναπάντητα όσα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σε νεότερη ανακοίνωσή του απαντά στον Παύλο Μαρινάκη και θέτει δύο ερωτήματα:

  • Οι ΗΠΑ για το σκάνδαλο Διαφοράς της Novartis στην Ελλάδα, εισέπραξαν 350 εκατομμύρια ευρώ. Εσείς κύριε Μαρινάκη;
  • Από το 2022 η κυβέρνηση Μητσοτάκη ισχυρίζεται ότι θα καταθέσει αγωγή για να αξιώσει αποζημίωση για το σκάνδαλο (που θεωρεί σκευωρία!) Που βρίσκεται αυτή η υπόθεση δύο χρόνια μετά;

Λανθασμένη πολιτική απόφαση

Ο Στέλιος Κούλογλου μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 έκανε λόγο για λανθασμένη πολιτική απόφαση να μπουν στο κάδρο του σκανδάλου Novartis πολιτικά πρόσωπα όπως οι Παναγιώτης Πικραμμένος, Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος, ωστόσο υπογράμμιζε ότι η Novartis είναι ένα πραγματικό σκάνδαλο.

Με αφορμή τις δηλώσεις αυτές το Μαξίμου απάντησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει ειδική αναφορά από το βήμα της Βουλής και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να εκδίδει ανακοίνωση κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του.

Η ανακοίνωση:

Σήμερα το πρωί ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου αποκάλυψε ότι με «πολιτική απόφαση» του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία «σίγουρα ήξερε ο Τσίπρας», «μπήκαν στο κάδρο» της Novartis συγκεκριμένα πρόσωπα «χωρίς να υπάρχουν επαρκή στοιχεία» εις βάρος τους.

Ομολόγησε με περίσσιο κυνισμό για διώξεις της δικαστικής εξουσίας κατά παραγγελία της τότε κυβέρνησης.

Όλα αυτά σε συνέχεια της δήλωσης του πρώην υπουργού δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κ. Κοντονή για «παρα-υπουργείο Δικαιοσύνης» που λειτουργούσε στο Μαξίμου και της παραδοχής του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα περί… «άτυχων χειρισμών» στις υποθέσεις Novartis και τηλεοπτικών αδειών.

Αναρωτιόμαστε ποιος έλαβε την εν λόγω «πολιτική απόφαση»; Υπήρχαν και άλλες τέτοιες «πολιτικές αποφάσεις» που ελήφθησαν;

Οι εντός και εκτός συνόρων «ευαίσθητοι» για το κράτος δικαίου που συντάσσουν συκοφαντικά ψηφίσματα κατά της χώρας μας, θα αντιδράσουν σε όλα τα ανωτέρω; ‘Η έπαθαν… σκοτοδίνη όπως ο κ. Κοντονής;

Διαβάστε επίσης:

Χρυσοχοΐδης: Επεκτείνεται το panic button σε όλη την Ελλάδα – Συνάντηση με εκπροσώπους ΜΚΟ για την βία κατά των γυναικών

Δεν δίνει λευκή επιταγή στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ για το άρθρο 16 – Για νέα κυβίστηση κάνει λόγο ο Πιερρακάκης

Γεροβασίλη: Χλιαρή κριτική σε Κουτσούμπα για τους sugar daddies, αποστάσεις από την κατακραυγή (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:44