search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:40
MENU CLOSE

Γεροβασίλη: Χλιαρή κριτική σε Κουτσούμπα για τους sugar daddies, αποστάσεις από την κατακραυγή (Video)

08.03.2024 19:03
gerovasili_0310_1460-820_new

Προσεκτική και συγκρατημένη εμφανίστηκε η Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξή της στο Action24 το βράδυ της Πέμπτης, όσον αφορά την δήλωση Κουτσούμπα περί «sugar daddies». Άσκησε κριτική αλλά απέφυγε να καταδικάσει επικαλούμενη την ιστορία του ΚΚΕ και την διαδρομή του Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ειδικότερα, σχολιάζοντας τη δήλωση του Γενικού Γραμματέα σημείωσε ότι «από θέση αρχής δεν μου αρέσει στον δημόσιο διάλογο να καταφεύγουμε σε υπεραπλουστεύσεις, επειδή ενδεχομένως προς στιγμήν να μας βολεύει». Δεύτερον, είπε, «γνωρίζοντας την ιστορία και τις θέσεις του ΚΚΕ, την ιστορία και την πορεία του κ. Κουτσούμπα, αλλά και τον ίδιο, δεν πιστεύω ότι ο κ. Κουτσούμπας το έκανε ως παρότρυνση, αλλά το ανέφερε περιγράφοντας δυστυχώς μία πραγματικότητα. Δεν παρερμηνεύω».

Όμως, συνέχισε, «ήταν τραβηγμένο και όχι κομψό στο δημόσιο λόγο αυτό που είπε. Μέχρι εκεί. Διότι στην εποχή της ατάκας, της ατακαδόρικης αντίδρασης και της ανάλογης ενημέρωσης μέσω του διαδικτύου και των social media στην οποία ζούμε, οφείλουμε όλοι να είμαστε πιο προσεκτικοί στο πώς διατυπώνουμε τον δημόσιο λόγο μας γιατί οδηγούμαστε σε επικίνδυνη τοξικότητα, επιβλαβή για το πολιτικό τοπίο».

Διαβάστε επίσης:

Σκληρή σύγκρουση στην Βουλή – Κατατέθηκε η πρόταση της ΝΔ για ονομαστική ψηφοφορία στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ – LIVE η συζήτηση

Ευρωεκλογές: Ανακοινώθηκε η επιτροπή εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας

Ένταση στη Βουλή για τα επεισόδια κατά το πανελλαδικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58