search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:57
MENU CLOSE

Γλυκερία: Το σημείωμα του Μίκη Θεοδωράκη που την έκανε να «λυγίσει» (Video)

10.03.2024 08:22
glykeria

Μία έκπληξη περίμενε τη Γλυκερία στην εκπομπή «Νύχτα στάσου», με τον Κώστα Μπαλαχούτη να μοιράζεται ένα σημείωμα που είχε αφήσει για εκείνη ο Μίκης Θεοδωράκης.

Στο σημείωμα ο αείμνηστος μουσικοσυνθέτης αναφερόταν στη Γλυκερία με αφορμή τον δίσκο που είχαν φτιάξει μαζί στο παρελθόν.

Ακούγοντας όλα όσα έλεγε ο Κώστας Μπαλαχούτης, η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και «λύγισε».

«Το κύριο βάρος έπεσε στους ώμους της Γλυκερίας και μάλιστα σε μια στιγμή μεγάλης ωριμότητας που την τοποθετεί σε ισότιμη θέση πλάι στους δυο μεγάλους λαϊκούς ερμηνευτές, τον Μπιθικώτση και τον Καζαντζίδη με τους οποίους είχα την τύχη να συνεργαστώ και μάλιστα όταν βρίσκονταν και αυτοί στην κορυφή των εκφραστικών τους δυνατοτήτων», ανέφερε.

«Αυτή τη σύγκριση την κάνω με πλήρη συναίσθηση της σημασίας και της ευθύνης των λόγων μου. Ας μου επιτραπεί να πιστεύω ότι γνωρίζω καλύτερα από κάθε άλλον τη μουσική μου και επομένως μπορώ να κρίνω αν κάποιος ή κάποια έχουν εκείνα τα προσόντα που θα τους κάνουν ικανούς να αναμετρηθούν μαζί της. Τώρα, μάλιστα, που ακούω το αποτέλεσμα, είμαι περισσότερος από βέβαιος ότι στη φωνή και την ερμηνεία της αυτά τα τραγούδια, που τα θεωρώ από τα πιο ωραία και δύσκολα που έχω γράψει, βρήκαν τον ιδανικό ερμηνευτή τους», έγραφε.

Διαβάστε επίσης:

Σεφερλής: «Έφυγε από την ζωή ο αδερφός μου και μου έδωσαν το όνομά του»

Εύη Δρούτσα: «Αχταρμάς το Ζάρι, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι η Μπιγιονσέ» (Video)

Ναταλία Γερμανού: «Δεν μπορούμε να λέμε στην Άννα Μαρία Βέλλη “και γιατί δεν λες ποιος είναι;”»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48