search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:08
MENU CLOSE

Καλλιθέα – Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης στην κάβα – Τεράστιες ζημιές στο κατάστημα, καταστροφές σε ΙΧ, σπίτια και μαγαζιά (photos/videos)

11.03.2024 10:43
kava-ekrixi_new

Έντρομοι ξύπνησαν οι κάτοικοι στην Καλλιθέα, από τη μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε στις 03.05 τα ξημερώματα σε κάβα.

Το κατάστημα έχει υποστεί ολοκληρωτική καταστροφή ενώ οι υλικές ζημιές σε παρακείμενα σπίτια και αυτοκίνητα είναι μεγάλες.

Η στιγμή της έκρηξης της βόμβας καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, ενώ στο βίντεο ακούγεται μάλιστα και ο εκκωφαντικός ήχος…

Σύμφωνα με μαρτυρία στο Mega η κάβα ανήκει σε ιδιοκτήτη νυχερινού κέντρου και μάλιστα, είχε γίνει στόχος εκρηκτικής επίθεσης και στο παρελθόν.

«Η κάβα αυτή ανήκει στον ιδιοκτήτη του γνωστού νυχτερινού κέντρου που είναι στην πίσω πλευρά. Στο παρελθόν είχαν ξαναβάλει βόμβα, πριν από 8-10 χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς. Και είχε γίνει η ίδια ζημιά. Έχουν σπάσει όλα τα τζάμια από το σπίτι μου και σε όλη τη γειτονιά. Ήταν πολύ δυνατή έκρηξη αφού σείστηκε η πολυκατοικία».

Τουλάχιστον 8 αυτοκίνητα έχουν υποστεί ζημιές, καθώς και δύο γειτονικά καταστήματα αλλά και μία πολυκατοικία της οποίας καταστράφηκε η είσοδος…

Σοβαρές ζημιές υπέστη και μπαλκόνι πολυκατοικίας, που όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά γείτονες «παραλίγο να πέσει».

Κάτοικος της περιοχής περιέγραψε στο Mega: «Δυστυχώς η βδομάδα μπήκε άσχημα για μας γιατί δεν είχα συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει. Καθώς κοιμόμουν έσπασε το παράθυρο και γέμισα θραύσματα. Έβλεπα ανοιχτές ντουλάπες, το πατάρι. Έσπασε όλη η τζαμαρία και άρχισε να μυρίζει καμένο».

Διαβάστε επίσης:

Νίκαια: «Ο πατέρας μου ήθελε να με εκδικηθεί – Όταν αυτοκτόνησε ένιωσα ασφαλής» – Συγκλονίζει η κόρη του 64χρονου (video)

Σιδηρόδρομος: Νέο επικίνδυνο περιστατικό στον Προαστιακό – Αμαξοστοιχία παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη

Άστατος καιρός, με βροχές και καταιγίδες – Νέα άνοδος της θερμοκρασίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48