Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο.
Σύμφωνα με το Mega, ο κ. Πολυχρονόπουλος φαίνεται ότι είχε επισκεφθεί και παίξει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών τουλάχιστον 1.000 φορές, όπως προκύπτει από κάρτα που έχει χτυπήσει σε κατάστημα με τυχερά παιχνίδια.
Επιπλέον, από έρευνα των Αρχών σε συνδυασμό με ιδιωτικές εταιρείες κι άλλες κρατικές Αρχές ο κ. Πολυχρονόπουλοςέχει ποντάρει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών 500.000 ευρώ από λογαριασμούς της μητέρας του και συγγενών και από αυτά έχει χάσει 180.000 ευρώ. Πρόκειται για τους ίδιους λογαριασμούς που κατέθεταν χρήματα άνθρωποι με σκοπό να προσφέρουν βοήθεια.
Ο εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας ο «Άλλος Άνθρωπος» φαίνεται επίσης να έχει ποντάρει 200.000 και σε άλλη στοιχηματική εταιρεία από λογαριασμούς συγγενών και paypal, όπου σε αυτή την περίπτωση έχει χάσει 160.000 ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από την μέχρι τώρα εν εξελίξει έρευνα.
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Αλλαγή σκηνικού την Τρίτη με βροχές και καταιγίδες – Σταθερή η θερμοκρασία
Δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης: Ψήφισμα καταδίκης της τρανσοφοβικής επίθεσης στο κέντρο της πόλης
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.