search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:12
MENU CLOSE

Πάτρα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το μόλις 2,5 μηνών νεκρό βρέφος

11.03.2024 20:42
moro-new
Πηγή: Pixabay

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στο μόλις βρέφος της γνωστής οικογένειας των επιχειρηματιών από την Πάτρα. Η αιτία θανάτου του μωρού παραμένει απροσδιόριστη.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών έστειλε πλέον ιστούς σε εργαστήρια για να γίνει και ιστολογική εξέταση, αφού η νεκροψία δεν έδειξε κάποια εμφανή παθολογική αιτία θανάτου του βρέφους μόλις 2,5 μηνών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το Tempo24.news, οι γονείς, γνωστή επιχειρηματική οικογένεια εμπόρων αυτοκινήτων, θρηνούν τον χαμό του μόλις 2,5 μηνών παιδιού τους.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι βρήκε το μωράκι του στην κούνια χωρίς αισθήσεις και σφυγμό, αργά το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαρτίου και αμέσως στο ΠΓΝΠ στο Ρίο.

Οι γιατροί στα εξωτερικά, βλέποντας πως το βρέφος δεν είχε καθόλου σφίξη, τού έκαναν ανάνηψη και για λίγα λεπτά το επανέφεραν. Το μετέφεραν μετά από λίγη ώρα στην παιδιατρική κλινική, αλλά δεν τα κατάφερε.

Διαβάστε επίσης:

Μπαράζ διώξεων εκπαιδευτικών – Συνέντευξη Τύπου και διαδήλωση στον Πειραιά

Σύνταγμα: Αντιπολεμικό συλλαλητήριο του ΚΚΕ – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κύκλωμα νοθείας καυσίμων: Ελεύθερη η πρώην παίκτρια ριάλιτι – «Έτυχε να έχω βάρδια στο βενζινάδικο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:12