search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:01
MENU CLOSE

Μενίδι: Θρήνος για τον 19χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος

12.03.2024 21:53
menidi-new

Θρήνος επικρατεί στο Μενίδι για τον θάνατο του 19χρονου που πέθανε τα ξημερώματα μετά το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής, Γιάννης Ξανθόπουλος.

Την ίδια ώρα, σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται ο 20χρονος οδηγός του οχήματος, στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος, ενώ ο Γιάννης Ξανθόπουλος αν και τραυματίστηκε ελαφρά υπεβλήθη σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί διάσειση.

Πώς έγινε το τροχαίο

Τα ξημερώματα της Τρίτης (12/03) ο γνωστός τραγουδιστής «κατέβαινε» τη λεωφόρο Δεκελείας στο Μενίδι, ενώ στο αντίθετο ρεύμα «ανέβαινε» το ΙΧ με τους δυο νεαρούς, οι οποίοι πήγαιναν για δουλειά.

Ωστόσο, από ένα STOP βγήκε ένα τρίτο όχημα, το οποίο, σύμφωνα με τον τραγουδιστή, του έκοψε την πορεία και προσπάθησε να το αποφύγει πραγματοποιώντας ελιγμό. Όμως, δεν πρόλαβε να επανέλθει στη λωρίδα του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το ΙΧ των δυο νεαρών.

Την προανάκριση του περιστατικού έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα της τροχαίας της Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ για τον νεκρό έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή. Παράλληλα έγινε αιμοληψία για να διαπιστωθεί εάν οι δύο οδηγοί βρίσκονταν υπό την επίδραση οινοπνεύματος η άλλων τοξικών ουσιών, ενώ δεν εξακριβώθηκε η χρήση ζωνών ασφαλείας από τα άτομα που βρίσκονταν εντός των δύο οχημάτων. 

Θρήνος για τον 19χρονο

Φίλοι του 19χρονου άφησαν ένα λουλούδι στον τόπο του δυστυχήματος, ενώ κάποιοι ξέσπασαν σε λυγμούς για την απώλεια του φίλου τους.

Πίσω από το σημείο όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ο νεαρός, οι φίλοι του άφησαν μια φωτογραφία του, ένω στο δρόμο υπάρχουν ακόμα τα θραύσματα από τη σφοδρότατη σύγκρουση.

Διαβάστε επίσης:

Χαλκιδική: Βγάζουν ξανά στον δρόμο τον 82χρονο αιμοκαθαιρόμενο – «Οι δικαστικές αποφάσεις δεν ισχύουν;» (Videos)

Παρουσιάστηκε το πρώτο ηλεκτρικό λεωφορείο – Τέλος Απριλίου στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης 250 νέα οχήματα

Μηνιγγίτιδα: Χημειοπροφύλαξη σε εκατοντάδες φοιτητές στην Πάτρα ενόψει καρναβαλιού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:55