search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:12
MENU CLOSE

Κάλτσες με αστακούς φοράει ο Στέφανος Κασσελάκης (Video)

15.03.2024 10:05
kaltses new

Θέλοντας προφανώς να δείξει ότι διαθέτει χιούμορ, και ότι δεν έχει πρόβλημα να προχωρήσει ακόμα και σε κινήσεις αυτοσαρκασμού ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε στο στούντιο του ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπουλου, φορώντας γαλάζιες κάλτσες με κόκκινους αστακούς (στο βίντεο τη συνέντευξης απο το 33ο λετπό και μετά)

Ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης σηκώθηκε απο τη θέση του, πήγε προς τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του ζήτησε να δειξει τις κάλτσες του, και του είπε, όταν τις είδε, ότι αυτό είναι θέμα για τον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ακομπλεξάριστα, δέχθηκε το πείραγμα και χαμογέλασε.

Αμέσως μετά τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον Γιώργο Παπαδάκη, ο ίδιος βρέθηκε και στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα, όπου βγήκε στις κάμερες κατά την έναρξη της εκπομπής.

Ο Γιώργος Λιάγκας άδραξε την ευκαιρία και έδειξε και αυτός στην κάμερα τις κάλτσες με τους αστακούς του Στέφανου Κασσελάκη. 

Διαβάστε επίσης

Τι συμβαίνει με τον Οργανισμό Διερεύνησης Ατυχημάτων

«Κεραυνοί» Κεφαλογιάννη για την ποσόστωση σε ελληνικά τραγούδια

Μια εκδήλωση που χαντάκωσε το ΠΑΣΟΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48