search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:19
MENU CLOSE

Γιάννης Πουλόπουλος: Η δημόσια συγγνώμη από το I love Σου Κου στον δημοσιογράφο

16.03.2024 14:18
maggira_poulopoulos

Δημόσια συγγνώμη από τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο ζήτησε η Αθηνά Αφαλίδου μέσα από την εκπομπή I love Σου Κου του ΑΝΤ1.

«Τα video αυτά έχουν στόχο μόνο το γέλιο και τη χαρά και πάνω σε αυτό θα μου επιτρέψετε να πω κάτι. Στο αντίστοιχο βίντεο της προηγούμενης εβδομάδας και σε ένα απόσπασμα του Γιάννη Πουλόπουλο έκανα χρήση ενός viral meme από γνωστή αγαπημένη ελληνική σειρά», ανέφερε η δημοσιογράφος μετά την προβολή βίντεο.

»Ο κ. Πουλόπουλος στενοχωρήθηκε και θεώρησε ότι σε περίπτωση που αυτό το meme απευθύνεται σε εκείνον, τον προσβάλει. Οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι το συγκεκριμένο βίντεο σατίριζε τα λόγια του κ. Πουλόπουλου και σε καμία περίπτωση τον ίδιο σαν προσωπικότητα. Επειδή τον στενοχώρησα άθελά μου, θέλω να του ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Μιλήσαμε με πολύ σεβασμό και ευγένεια, απλά εγώ όφειλα να το ξεκαθαρίσω γιατί τον στενοχώρησα και δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση μέσα στο μυαλό μου», εξήγησε η δημοσιογράφος.

«Εμείς τον Γιάννη τον αγαπάμε και είναι ένα παιδί που ξέρουμε πάρα πολλά χρόνια. Πιστεύω ότι έχει χιούμορ. Εντάξει, το πήρε διαφορετικά» είπε από την πλευρά της η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Τα βιντεάκια που φτιάχνεις έχουν τους πάντες και για όλους ισχύει αυτό. Γενικότερα είναι χιουμοριστικό και δεν θέλεις να προσβάλλεις κανένα» σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς κλείνοντας το θέμα.

Διαβάστε επίσης:

Εύη Δρούτσα: Νέο ξέσπασμα για το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι – Το τραγούδι «είναι τελείως του… τρελού»

Μάρα Δαρμουσλή: Το παιδί μου είναι 2 ετών και το θηλάζω ακόμα επικουρικά

Κολωνός – Ξέσπασε ο Συρίγος: «Το χειρότερο είναι ότι περιμέναμε αυτή την εισαγγελική πρόταση»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09