search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 20:51
MENU CLOSE

Χρήστος Βολικάκης: Νέα ανάρτηση μετά τον έλεγχο ντόπινγκ – «Η καριέρα μου δεν τελείωσε ακόμα»

18.03.2024 15:36
volikakis-new

Με μια νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χρήστος Βολικάκης απαντά στις κατηγορίες σε βάρος του, περί χρήσης απαγορευμένων ουσιών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Ειδικότερα, ο κ. Βολικάκης σε σημερινή του ανάρτηση ανέφερε πως δεν η καριέρα του δεν τελείωσε ακόμη, ενώ τόνισε ότι στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια.

Η ανάρτησή του:

«Κάποιοι προσέξτε τι γράφετε όταν δεν γνωρίζετε καν την επίσημη αλληλογραφία και το “δυσμενές αναλυτικό εύρημα” χωρίς συγκεκριμένη ουσία, απλά διαβάζετε κάποια site που γράφουν ουσίες βγαλμένες από το μυαλό τους. Μην βιάζεστε βρε, έχουμε δρόμο ακόμα και στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια. Λίγο υπομονή. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο για τα όμορφα μηνύματα μέσα από την καρδιά μου, τώρα για κάποιους που βιάζονται να γράψουν τις κακίες τους χωρίς να γνωρίζουν καν τι σημαίνει τους ευχαριστώ και αυτούς γιατί πραγματικά μου επιβεβαιώνουν ποιους ανθρώπους πρέπει να έχω στη ζωή μου και ποιους όχι. Φιλιά σε όλους και καλή Σαρακοστή. Υ.Γ.: Η καριέρα μου δεν τελείωσε ακόμα».

Διαβάστε επίσης:

Υποδοχή ηρώων στους ποδοσφαιριστές της Φενέρ, μετά το… ξύλο στο ματς με την Τραμπζονσπόρ (video)

Formula 1: Επίσημη Καταγγελία κατά του Κρίστιαν Χόρνερ στη FIA για ανάρμοστη συμπεριφορά

Τέμπη: Σύνδεσμοι φιλάθλων στηρίζουν το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού – Κοινή ανακοίνωση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42