search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:09
MENU CLOSE

Ανατροπή με το πτώμα στα Ιωάννινα – Βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας, τι αναφέρει (photos/video)

22.03.2024 13:50
ptoma_giannena

Υπόθεση θρίλερ στα Γιάννενα όπου το πρωί εντοπίστηκε στο δασάκι Φρόντζου, το πτώμα ένος άνδρα τυλιγμένο με σακούλες σκουπιδιών.

Και ενώ οι πρώτες πληροφορίες και τα στοιχεία παρέπεμπαν σε δολοφονία, φαίνεται ότι η αλήθεια είναι διαφορετική.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα νεότερα στοιχεία «δείχνουν» αυτοκτονία ενώ δίπλα στον νεκρό βρέθηκε σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους έθεσε τέλος στη ζωή του. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το θύμα έφερε ένα τραύμα από πυροβολισμό στον κρόταφο.

Πρόκειται για έναν 50χρονο άνδρα που είχε ψυχιατρικά προβλήματα, ο οποίος εκτιμάται ότι πρώτα έβαλε στο κεφάλι του μια σακούλα και μετά αυτοπυροβολήθηκε…

Στο ένα του χέρι ήταν περασμένες χειροπέδες με τις οποίες θεωρείται ότι έδεσε το όπλο στο χέρι του πριν αυτοπυροβοληθεί.

Ο 50χρονος που έμενε πολύ κοντά στο σημείο που βρέθηκε νεκρός, πριν δύο χρόνια είχε προσπαθήσει ξανά να δώσει τέλος στη ζωή του.

Στην αρχή οι αστυνομικοί δεν είχαν δει το σημείωμα, καθώς ο ιατροδικαστής είχε δώσει σαφείς οδηγίες να μην μετακινήσει κανείς το πτώμα.

Στο πεντασέλιδο σημείωμα που φέρεται να άφησε πίσω του, ο άνδρας έδινε μεταξύ άλλων οδηγίες στους αστυνομικούς για το πώς θα χειριστούν το όπλο του για να μην τραυματιστούν, καθώς ήταν οπλισμένο…

@ΑΠΕ -ΜΠΕ

Υπενθυμίζεται ότι το μακάβριο θέαμα αντίκρισε το πρωί ένας Γιαννιώτης, που έκανε περίπατο μέσα στο δασάκι και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Οι πληροφορίες νωρίτερα ανέφεραν πως το πτώμα είχε στα πόδια και το κεφάλι του σακούλα σκουπιδιών ενώ στο ένα του χέρι είχε χειροπέδες…

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη αστυνομικός για συμμετοχή σε κύκλωμα μαστροπείας – Μετέφερε τις γυναίκες σε ξενοδοχείο στη Μεταμόρφωση (photo)

Η Πισπιρίγκου μήνυσε τη δικηγόρο του Δασκαλάκη για συκοφαντική δυσφήμιση

Τέμπη: Ο Νίκος Πλακιάς χαρακτηρίζει ανεπιθύμητη στην παρέλαση γαλάζια βουλευτή της εξεταστικής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:03