search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:16
MENU CLOSE

Η Πισπιρίγκου μήνυσε τη δικηγόρο του Δασκαλάκη για συκοφαντική δυσφήμιση

22.03.2024 12:55
DASKALAKIS_PISPIRIGKOU223

Μήνυση σε βάρος της δικηγόρου του πρώην συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη κατέθεσε η Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με το αίτημα προστασίας που υπέβαλε στο δικαστήριο.

Αιτία ήταν ότι με την έναρξη της διαδικασίας ζητήθηκε από την πλευρά του Δασκαλάκη η λήψη μέτρων, καθώς στην προηγούμενη δικάσιμο είχε σημειωθεί, κατά την διακοπή της συνεδρίασης, έντονο επεισόδιο ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους.

«Τη σταμάτησαν από το να χιμήξει στον μάρτυρα», ανέφερε ο δικηγόρος του Δασκαλάκη για την κατηγορουμένη. «Ζητούμε να ληφθούν μέτρα από το δικαστήριό σας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ψυχική και σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων που έρχονται εδώ», συμπλήρωσε η συνήγορος του πρώην συζύγου της κατηγορούμενης.

Όπως γνωστοποίησε στο δικαστήριο ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, η εντολέας μηνύει την τη δικηγόρο του Μάνου Δασκαλάκη για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο διάλογος:

Κούγιας: Η κατηγορουμένη μηνύει τη συνήγορο του κ. Δασκαλάκη, κα Αμπάζη. Ακούστηκε εδώ το εξής συκοφαντικό, ότι δήθεν η κυρία κατηγορούμενη, με τα προβλήματα υγείας που έχει, με 6 αστυνομικούς να τη φυλάνε, επιτέθηκε σε έναν ογκώδη άνθρωπο. Θα βγει από το παράθυρο του Κορυδαλλού να επιτεθεί στον Δασκαλάκη;».

Αμπάζη: Ακούστε με κ. Κούγια!

Κούγιας: Όχι, κυρία μου! Δεν έχω να ακούσω τίποτα από εσάς, δε με ενδιαφέρει τι λέτε! Αποχωρώ από την αίθουσα.

Αμπάζη: Σεβόμενη τον υποστηρικτικό ρόλο, που έχουμε όλοι οι συνήγοροι, που έχουμε τελειώσει την ίδια σχολή, με τις ίδιες δυσκολίες, λέω το εξής: Ό,τι συμβαίνει μέσα στο δικαστήριο πρέπει να αναφέρεται εδώ και όχι στα τηλεοπτικά πάνελ. Επιφυλάσσομαι, λοιπόν, γιατί εδώ μέσα δεν τηρούνται εξίσου τα δικαιώματα και των δυο πλευρών. Με απειλές δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η διαδικασία.

Διακόπηκε η κατάθεση Δασκαλάκη μετά από αίτημα Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε επίσης να εξετάσει τον Μάνο Δασκαλάκη σε επόμενη συνεδρίαση καθώς αγορεύει στη δίκη για το θάνατο της Τζωρτζίνας με το δικαστήριο να κάνει δεκτό το αίτημα του και να προχωρά στη εξέταση του πατέρα του μάρτυρα.

«Ως δικηγόρος της κυρίας κατηγορουμένης θέλω να πω ότι εις βάρος της έχει διαπραχθεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο και για το ίδιο αδίκημα δικάζεται συγχρόνως σε δυο δικαστήρια. Δεν μπορεί να ειναι παρούσα σε δυο δικαστήρια, και ειδικά όταν αυτά εκδικάζονται ταυτόχρονα» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

«Το ίδιο αδύνατο είναι να είναι παρών και ο δικηγόρος της. Είναι αδιανόητο να διεξαχθεί μια δίκη χωρίς την παρουσία κατηγορουμένου και δικηγόρου. Η υπεράσπιση της κυρίας κατηγορούμενης επιθυμεί διακαώς την εκδίκαση αυτής της υπόθεσης. Στην υπόθεση που διεξάγεται από 14μήνου, μετά την απόρριψη του αιτήματος για συνεκδίκαση, ο συνήγορός της αγορεύει επί 4 ημέρες. Δεν προέβαλα ως κόλλημα την ταυτόχρονη εκδίκαση κι αυτό εκλήφθηκε από την υποστήριξη της κατηγορίας ως αδυναμία. Δεν γίνεται να συνεχιστεί η δίκη χωρίς την παρουσία της κατηγορούμενης», πρόσθεσε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Ενώ ακούγατε την αγόρευσή μου από τη δίπλα αίθουσα, αποφασίσατε να συνεχίσετε την εξέταση του μάρτυρα Δασκαλάκη. Θα σας παρακαλέσω, για να μη διακοπεί η διαδικασία να μου επιτρέψετε να εξετάσω κι εγώ τον κ. Δασκαλάκη. Είμαι στη διπλανή αίθουσα και την υπερασπίζομαι. Θα γραφτούν βιβλία για την ιστορία αυτή. Ζήτω να συνεχιστεί η εξέταση του κ. Δασκαλάκη στις 27 για να τον εξετάσω κι εγώ, όχι να υποβάλλω αίτημα για αυτό».

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα Κούγια και η δίκη διακόπηκε για τις 5 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης:

Δασκαλάκης στη δίκη για Μαλένα – Ίριδα: Πλέον συνδέω τους θανάτους των παιδιών με τους καβγάδες και τους χωρισμούς

Τέμπη: Ο Νίκος Πλακιάς χαρακτηρίζει ανεπιθύμητη στην παρέλαση γαλάζια βουλευτή της εξεταστικής

Μαθητής δημιούργησε ψεύτικο ερωτικό βίντεο με συμμαθήτριά του – Ήθελε να της πάρει την σημαία! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:13