search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:00
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Ζητά έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας για τις συμφωνίες με την Ουκρανία

22.03.2024 13:20
EPITROPI_EXOTERIKWN

Έκτακτη σύγκληση της Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων προκειμένου να ενημερωθεί η Βουλή για τη σύναψη και το περιεχόμενο των συμφωνιών που συνάφθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Οδησσό, καθώς και για το σύνολο των δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί από τη χώρα μας για την υποστήριξη της Ουκρανίας, ζητάει το ΠΑΣΟΚ.

Με επιστολή προς την πρόεδρο της Επιτροπής Ντόρα Μπακογιάννη το ΠΑΣΟΚ αναφέρεται στην ανάρτηση Ζελένσκι που «κάρφωσε» την κυβέρνηση για μυστικές συμφωνίες με το Κίεβο και τονίζει ότι ούτε πριν την επίσκεψη ούτε εκ των υστέρων έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση των πολιτικών δυνάμεων για τον σκοπό της επίσκεψης και το αντικείμενο των συναντήσεων του πρωθυπουργού, πολλώ δε μάλλον για οποιεσδήποτε συμφωνίες που συνάφθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.

Το ΠΑΣΟΚ ζητάει να κληθούν να ενημερώσουν την Επιτροπή οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Την επιστολή προς τη Ντόρα Μπακογιάννη υπογράφουν οι Μάντζος Δημήτρης, Γιαννακοπούλου Νάντια, Μιχαηλίδης Σταύρος, Μπιάγκης Δημήτρης, Νικητιάδης Γιώργος και Παρασκευαΐδης Παναγιώτης.

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ: Η «ακτινογραφία» της… πρώτης δόσης του ευρωψηφοδελτίου – Γιατί απουσιάζει ο Αυτιάς

Κουτσούμπας: Στο νέο σύστημα υγείας η ταμπέλα θα γράφει δημόσιο και από μέσα θα αλωνίζουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα

Ευρωεκλογές: Ποια στοιχεία και επιδόσεις θα κρίνουν τη μοίρα Κασσελάκη και Ανδρουλάκη στη μάχη της δεύτερης θέσης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:57