search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:39
MENU CLOSE

Γεωργία – Ελλάδα: Sold out σε χρόνο ρεκόρ για τον «τελικό» πρόκρισης του Euro 2024

23.03.2024 21:33
gipedo

«Καμίνι» έτοιμο να εκραγεί θα θυμίζει το γήπεδο όπου το βράδυ της Τρίτης (26/03, 19:00), θα διεξαχθεί ο «τελικός πρόκρισης» στην καταληκτική φάση του επερχόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ανάμεσα στην Γεωργία και στην Ελλάδα.

Σε τρία 24ωρα δεν θα «πέφτει καρφίτσα» στο γήπεδο της Τιφλίδας, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γεωργίας ανακοίνωσε το Σάββατο (23/03) ότι τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα «εξαφανίστηκαν» μέσα σε πέντε ώρες από την ώρα που τέθηκαν στη διάθεση του κοινού!

Μπροστά σε 54.000 φιλάθλους, που θα δημιουργήσουν μία «κολασμένη» ατμόσφαιρα και θα «σπρώξουν» με όλες τις δυνάμεις τους το συγκρότημα του Βίλι Σανιόλ, θα επιδιώξει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου να «τσεκάρει» το «εισιτήριο» και να βρεθεί εκείνη στα γήπεδα της Γερμανίας το καλοκαίρι. 

Η ΕΠΟ έχει εξασφαλίσει 2.000 «μαγικά χαρτάκια», έχοντας δώσει στον κόσμο deadline ημερομηνία μέχρι και την 25η Μαρτίου, προκειμένου να καταθέσουν τις αιτήσεις τους για να βρεθούν στην πρωτεύουσα της Γεωργίας.

Διαβάστε επίσης:

Μπάσκετ: Πέντε θρυλικές ομάδες των Αθηνών που χάθηκαν στο πέρασμα του χρόνου (Photos)

Αντιδρούν οι Άγγλοι για τις νέες φανέλες της εθνικής ομάδας – Η Nike άλλαξε τα χρώματα του σταυρού του Αγίου Γεωργίου

Ρομπίνιο: Συνελήφθη στη Βραζιλία για να εκτίσει ποινή φυλάκισης 9 ετών για βιασμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32