search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:11
MENU CLOSE

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: «Πιστεύω στην Δικαιοσύνη» – Τι δήλωσε ο 36χρονος κατηγορούμενος και οι γονείς του

23.03.2024 15:47
mastropeia

Πεπεισμένοι για την αθωότητα του γιου του εμφανίστηκαν οι γονείς του 36χρονου που κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα μαστροπείας που «έμπλεκε στα δίχτυα του» ανήλικα κορίτσια.

Υπενθυμίζεται πως ο tatoo artist, μια 21χρονη κοπέλα και ο 36χρονος που πάσχει από νανισμό αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο πατέρας του 36χρονου μιλώντας στην κάμερα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» δήλωσε ότι όλη η οικογένεια είναι αναστατωμένη με όσα έχουν συμβεί.

«Το παιδί μου το πίστευα ότι είναι αθώος και το είδανε αυτό στην Δικαιοσύνη. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη».

Αλλά και η μητέρα του δήλωσε ότι πιστεύει στην αθωότητα του παιδιού τους.

Την ίδια ώρα και ο 36χρονος δήλωσε πίστη στη Δικαιοσύνη: «Είμαι ελεύθερος χωρίς εγγύηση. Πιστεύω στην Δικαιοσύνη. Ψυχολογικά δεν ήμουν καλά, δεν έχω πειράξει κανένα. Με ξέρει όλος ο κόσμος. Είμαι συγκινημένος που είμαι με τους δικούς μου ανθρώπους». Παράλληλα, υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει πώς αναφέρθηκε το όνομά του σε αυτή την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Eurojackpot: Στη Λαμία ο πρώτος μεγάλος τυχερός – Κέρδισε 986.995 ευρώ

Χαλκιδική: Παρέμβαση για το εργοτάξιο των Σκουριών – «Ο αγώνας συνεχίζεται» (Photos)

Θεσσαλονίκη: Λουλούδια έξω από το Ρωσικό Προξενείο για το μακελειό της Μόσχας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:58