search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:45
MENU CLOSE

Εθνική Ελλάδας: Πέταξε για τον «τελικό» της Τιφλίδας – Ο διαιτητής της μεγάλης αναμέτρησης

24.03.2024 17:09
ethniki_omada_new

Ο «τελικός» με την Γεωργία που θα κρίνει το αν η Εθνική Ελλάδας θα βρεθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας για την τελική φάση του Euro είναι το παιχνίδι που μονοπωλεί την επικαιρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μετά την άνετη νίκη απέναντι στο Καζακστάν, η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Τρίτη τη Γεωργία εκτός έδρας (26/03, 19:00) σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Η αποστολή της Εθνικής έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Τιφλίδα όπου και θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το Euro 2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο Γκουστάβο Πογέτ και οι ποδοσφαιριστές του αναχώρησαν λίγο μετά τις 15:00 από την Αθήνα με προορισμό την πρωτεύουσα της Γεωργίας.

Παράλληλα, έγινε γνωστός και ο διαιτητής που θα σφυρίξει τον αγώνα. Πρόκειται για τον Πολωνό Σιμόν Μαρτσίνιακ, που είχε οριστεί πέρσι στον τελικό του Μουντιάλ από την FIFA, αλλά και στον τελικό του Champions League από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Πάβελ Σοκολνίτσκι και Τόμας Λίστκιεβιτς, 4ος διαιτητής ο Σλοβάκος Ιβάν Κρούζλιακ και VAR ο, Πολωνός Τόμας Κβιατόβσκι.

Στην διαιτητική του καριέρα έχει διευθύνει τρία παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας. Το 2017 απέναντι στο Βέλγιο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το 2021 απέναντι στην Ισπανία στο ΟΑΚΑ και την ίδια χρονιά στην Τούμπα στο ισόπαλο 1-1 με τη Γεωργία.

Μάλιστα, έχει δώσει και μια φορά το «παρών» στην Superleague σε ένα 2-2 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στην Τούμπα.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Σάκκαρη: Συνεχίζει ακάθεκτη στο Miami Open, απέκλεισε εύκολα τη Γιαστρέμσκα

Γεωργία – Ελλάδα: Sold out σε χρόνο ρεκόρ για τον «τελικό» πρόκρισης του Euro 2024

Μπάσκετ: Πέντε θρυλικές ομάδες των Αθηνών που χάθηκαν στο πέρασμα του χρόνου (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:44