search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58
MENU CLOSE

Sunday Times: Η Κέιτ Μίντλετον έγραψε μόνη της την ανακοίνωση για τον καρκίνο

24.03.2024 15:51
MIDDLETON

Λίγες ώρες αφού η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μονοπωλεί τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού και διεθνούς Τύπου. Η εκ βαθέων εξομολόγησή της ότι πάσχει από καρκίνο, έχει καθηλώσει εκατομμύρια πολίτες σε όλο το κόσμο.

Σύμφωνα με τους Sunday Times, επιστήθια φίλη της Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε πως η πριγκίπισσα έγραψε μόνη της κάθε λέξη από το βίντεο με το οποίο απευθύνθηκε στον βρετανικό λαό αποκαλύπτοντας την είδηση πως πάσχει από καρκίνο, χωρίς την παρέμβαση ή τις διορθώσεις επικοινωνιολόγων, κάτι που δίνει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στα λεγόμενα της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η ανακοίνωση της ασθένειας από την ίδια, ήταν μια ανθρώπινη κίνηση.

Το πρωτοσέλιδο της Sunday Telegraph κοσμεί μια φωτογραφία της Κέιτ και του Ουίλιαμ, με τίτλο «η υπερηφάνεια του πρίγκιπα μπροστά στο θάρρος της συζύγου του».

Εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον δήλωσε πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ και ο σύζυγός της, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Ουίλιαμ, είναι «πάρα πολύ συγκινημένοι» από τα μηνύματα υποστήριξης που έχουν λάβει αφότου η ίδια αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.

«Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα είναι πάρα πολύ συγκινημένοι από τα ευγενικά μηνύματα του κόσμου στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε όλη την Κοινοπολιτεία και σε όλον τον κόσμο, σε σχέση με το μήνυμα της Αυτής Βασιλικής Υψηλότητας», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Είναι εξαιρετικά συγκινημένοι από τη ζεστασιά και την υποστήριξη του κόσμου και είναι ευγνώμονες για την κατανόηση του αιτήματός τους για σεβασμό της ιδιωτικότητας αυτήν την περίοδο».

Υπενθυμίζεται πως η Κέιτ Μίντλετον, σε μήνυμά της στο twitter, αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο και οι εξετάσεις που ακολούθησαν έδειξαν καρκίνο. Η Κέιτ Μίντλετον δήλωσε ότι η ανάρρωση από την εγχείρησή της πήρε χρόνο και ότι η προτεραιότητά της είναι τώρα η οικογένειά της.

«Ο Ουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας. Το να έχω τον Ουίλιαμ στο πλευρό μου είναι επίσης μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δυο μας», είπε.

Ανησυχία για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων της βασιλικής οικογένειας

Παραμένει άγνωστο πότε θα επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα, καθώς δεν έχει κοινοποιηθεί ούτε που βρίσκεται ο καρκίνος, ούτε, πολύ περισσότερο, σε ποιο στάδιο εντοπίστηκε. Προς το παρόν, το μόνο που είναι επιβεβαιωμένο είναι πως ούτε η ίδια ούτε ο σύζυγος της θα συμμετέχουν στη λειτουργία του Αγγλικανικού Πάσχα την ερχόμενη Κυριακή. Αντιθέτως είναι πολύ πιθανό ο βασιλιάς Κάρολος να παρακολουθήσει τη δοξολογία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ, όπως κάνει κάθε χρόνο.

Επι του πρακτέου φαίνεται να έχει δημιουργηθεί σοβαρό ζήτημα με την εκπλήρωση των υποχρεώσεων της βασιλικής οικογένειας, καθώς δύο από τα βασικά της μέλη, ο βασιλιάς Κάρολος και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα απέχουν από τα καθήκοντα τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ούτως ή άλλως υπήρχε θέμα ακόμη και πριν τη διάγνωση τους με καρκίνο. Μετά την αποχώρηση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του αλλά και της απομάκρυνσής του πρίγκιπα ‘Αντριου από ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας, γιατί το όνομα του είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο Επστάιν, το παλάτι έψαχνε «γαλαζοαίματους» για να τους αναθέσει ρόλους. Έτσι, βαρύ φορτίο φαίνεται να πέφτει από εδώ και πέρα από τη μια στη βασίλισσα Καμίλα και από την άλλη στον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Και οι δύο τους όμως έχουν να αντιμετωπίσουν, εκτός από την ψυχολογική πίεση, και τη σοβαρή ασθένεια δύο αγαπημένων τους προσώπων.

Με αυτά και με τα άλλα χθες το βράδυ στα δημοσιογραφικά γραφεία του Λονδίνου κυκλοφορούσε η φήμη πως ο πρίγκιπας Χάρι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στην Αγγλία για να δει τη νύφη του. Είναι γνωστό ότι οι δύο τους για πολλά χρόνια είχαν εξαιρετικές σχέσεις, με τον πρίγκιπα Χάρι να την χαρακτηρίζει «ως την αδερφή που δεν είχε ποτέ». Αν τελικά γίνει αυτό τότε μπορεί να αποτελέσει την αρχή της βελτίωσης των σχέσεων των δύο αδερφών, Γουίλιαμ και Χαρι, σχολιάζουν σκωπτικά Βρετανοί αναλυτές.

Διαβάστε επίσης:

Γάζα: Ισραηλινά πυρά σε δύο ακόμα νοσοκομεία – Οι επικεφαλής της Μοσάντ και της CIA αποχώρησαν από την Ντόχα

Υπουργός Οικονομικών Βρετανίας: Να φοβάται και η χώρα μας τρομοκρατική επίθεση

Ρωσία: Ημέρα εθνικού πένθους για την πιο φονική επίθεση των τελευταίων 20 ετών – 133 νεκροί, 152 τραυματίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:57