search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:07
MENU CLOSE

Νέο Opel Mokka: Τώρα με αναβαθμισμένο εξοπλισμό και με το πρόγραμμα «Απόσυρσης & Ανταλλαγής» Opel!

26.03.2024 11:40
opel-mokka-new

Αν υπάρχει ένα μοντέλο της Opel που με το λανσάρισμα του «τάραξε τα νερά» στην εγχώρια και ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου και μάλιστα σε μία άκρως ανταγωνιστική κατηγορία όπως αυτή των B-SUV, δεν είναι άλλο από το Mokka.

Κι αυτό γιατί πρόκειται για το μοντέλο που σηματοδότησε όσο κανένα άλλο την αλλαγή σελίδας στη σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας με ένα εντελώς νεανικό, μοντέρνο και ταυτόχρονα δυναμικό παρουσιαστικό που λάτρεψαν οι Έλληνες οδηγοί και όχι μόνο.

Η τολμηρή του σχεδίαση με το χαρακτηριστικό Opel Vizor, τη διχρωμία στον εσωτερικό διάκοσμο και την οροφή, τα πτερύγια στα άκρα της πίσω πόρτας και την επιμήκη αεροτομή στο πίσω άκρο της οροφής, δεν δίνουν μόνο ένα εντυπωσιακό, πρωτότυπο και «περιπετειώδες» προφίλ, αλλά το «προίκισαν» και με κορυφαία αεροδυναμική απόδοση η οποία αποτελεί πια έναν από τους πλέον κρίσιμους παράγοντες επιτυχίας, για την αυτοκινητοβιομηχανία και τους ίδιους τους αγοραστές.  

Δηλαδή η αεροτομή, για παράδειγμα, αν και ομορφαίνει τη συνολική εικόνα του αυτοκινήτου, δεν υπάρχει για αισθητικούς και μόνο λόγους. Μειώνει την άνωση στον πίσω άξονα, ενισχύοντας τη σταθερότητα στην ευθεία, κυρίως σε υψηλότερες ταχύτητες, ενώ μαζί με τα πτερύγια μειώνουν τους στροβιλισμούς που αυξάνουν την αεροδυναμική αντίσταση. Και χαμηλή αντίσταση σημαίνει ότι το αυτοκίνητο χρειάζεται λιγότερη ενέργεια για να κινηθεί, κάτι  που με τη σειρά του μεταφράζεται σε μειωμένα επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων.

Επιπλέον τα σχήματα των κολώνων Α και των εξωτερικών καθρεπτών όπως και οι ποδιές που καλύπτουν το κάτω τμήμα του χώρου του κινητήρα και του αμαξώματος βελτιώνουν τη ροή αέρα κάτω από το αυτοκίνητο.

Δεν είναι καθόλου τυχαία, λοιπόν, η επιτυχημένη πορεία του Mokka στην ελληνική αλλά και την ευρωπαϊκή αγορά.

Ακόμα πιο ελκυστικό μετά την ανανέωση της γκάμας

Μάλιστα, το αγαπημένο SUV γίνεται σήμερα ακόμα πιο ελκυστικό για τους υποψήφιους ιδιοκτήτες καθώς η ελληνική αντιπροσωπεία, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, προχώρησε σε σημαντική αναβάθμιση των επιπέδων εξοπλισμού όλων των εκδόσεων.

Συγκεκριμένα, η αρχική έκδοση Edition αποκτά πλέον στον στάνταρ εξοπλισμό ζάντες αλουμινίου 17’’, ταπετσαρία με ύφασμα και δερματίνη, κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός με θύρα USB και ποτηροθήκη, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω και κάμερα οπισθοπορείας. Αντίστοιχα, η νέα έκδοση Edition Plus (πρώην Elegance) θα φέρει πλέον στον βασικό εξοπλισμό Adaptive Cruise Control, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και θερμαινόμενο τιμόνι, διπλό πάτωμα χώρου φόρτωσης, είσοδο και εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί, μαύρη οροφή και φιμέ πίσω κρύσταλλα. Τέλος, η πολυτελής έκδοση GS αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο, αφού θα διαθέτει ζάντες αλουμινίου 18’’, προβολείς IntelliLux® LED Matrix, είσοδο και εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και θερμαινόμενο τιμόνι. Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι για τις εκδόσεις Edition και Edition Plus, οι οποίες αποτελούν τις πιο εμπορικές εκδόσεις, οι προτεινόμενες λιανικές τιμές παραμένουν αμετάβλητες, παρά τη σημαντική αναβάθμιση του εξοπλισμού.

Οι σωστές επιλογές της Opel σε όλους τους παραπάνω τομείς οδήγησαν στην δημιουργία ενός SUV που ελκύει σήμερα ακόμα περισσότερο, κάθε ηλικία και φύλο οδηγών, ενώ μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και η διευρυμένη γκάμα κινητήρων με την οποία είναι διαθέσιμο.

Μπορεί κάποιος να το βρει με μοτέρ βενζίνης αλλά και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση στο «πρόσωπο» του Mokka Electric το οποίο έρχεται κι αυτό πλέον σε νέα αναβαθμισμένη έκδοση με μπαταρία 54kWh που προστίθεται στην γκάμα.

Το Mokka Electric προσφέρει ‘ηλεκτρική’ οδηγική απόλαυση και αυτονομία έως 407 km. Με απόδοση 115 kW/156 hp και μέγιστη ροπή 260 Nm, άμεσα διαθέσιμη με το πρώτο άγγιγμα του γκαζιού,  εξασφαλίζει γρήγορη εκκίνηση από στάση και επιτάχυνση 0-100 km/h σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 150 km/h.

Στο Πρόγραμμα “Απόσυρσης & Ανταλλαγής” το Mokka

Η αναβαθμισμένη έκδοση του Opel Mokka έρχεται στην καλύτερη δυνατή στιγμή για όσους σκέφτονται να το αποκτήσουν καθώς το δημοφιλές SUV συμμετέχει στο Πρόγραμμα “Απόσυρσης & Ανταλλαγής” που προσφέρει αυτή την περίοδο η Opel Hellas. Μέσω του προγράμματος αυτού, οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποσύρουν ή να ανταλλάξουν το παλιό, ενεργοβόρο αυτοκίνητό τους, οποιασδήποτε μάρκας, με το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς, προκειμένου να αποκτήσουν ένα ολοκαίνουργιο Mokka, με πιο “καθαρούς” κινητήρες, εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και τεχνολογικές καινοτομίες.

Αλλά και όποιο άλλο μοντέλο της Opel επιθυμείτε

Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι το Πρόγραμμα “Απόσυρσης & Ανταλλαγής” της Opel δεν αφορά μόνο το Mokka αλλά και τα δημοφιλή μοντέλα Corsa, Crossland και Grandland . Μέσω του νέου προγράμματος, η Opel δίνει τη λύση στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων όλων των μαρκών, των οποίων το κόστος χρήσης και συντήρησης είναι αρκετά υψηλό σε σχέση με την εμπορική τους αξία. Η Opel προσφέρει μεγαλύτερη αξία σε αυτά τα παλαιά οχήματα και καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν μια Έκθεση Opel, προκειμένου να λάβουν το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς για το μεταχειρισμένο τους. Παράλληλα, η Opel αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση της διαδικασίας απόσυρσης ή ανταλλαγής του παλαιού οχήματος, χωρίς καμία ανάμειξη του πελάτη, απλουστεύοντας και διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τη διαδικασία. Ως αποτέλεσμα, ο υποψήφιος πελάτης έχει την ευκαιρία να επιλέξει το μοντέλο Opel που του ταιριάζει, ώστε να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο πιο αξιόπιστο και πιο ασφαλές, με προηγμένους και αποδοτικούς κινητήρες, εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και τεχνολογικές καινοτομίες.

Όφελος έως και 3.500 ευρώ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όφελος για τον πελάτη μπορεί να φτάσει έως και τα €3.500, ανάλογα με το μοντέλο Opel που θα επιλεγεί, ενώ κάθε νέο Opel συνοδεύεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Αφορά σε ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα

Το πρόγραμμα αφορά σε ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα Opel. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel” παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel, καθώς και στο opel.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σε RENCO – ΤΕΡΝΑ ΑΕ η κατασκευή του 1ου Data Center της Microsoft

Ο Κρίστιαν Χατζημηνάς «Διεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας» στον Διαγωνισμό της EY

 Δίκη Folli Follie: Ξεκίνησε η απολογία του ιδρυτή του Ομίλου Δημήτρη Κουτσολιούτσου – «Το τεκμήριο της αθωότητάς μου έχει γίνει κουρέλι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:07