search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:52
MENU CLOSE

Τέμπη: «Για να γίνει μπάζωμα έπρεπε πρώτα να γίνει ξεμπάζωμα – Υπήρχαν επικίνδυνα χημικά που εξαφανίστηκαν»

26.03.2024 16:02
tempi exkrixi 654- new

Για να γίνει το «μπάζωμα» στον χώρο του δυστυχήματος στα Τέμπη έπρεπε να γίνει πρώτα… «ξεμπάζωμα», δηλαδή να αφαιρεθούν στοιχεία δήλωσε ο ειδικός πραγματογνώμονας, Βασίλης Κοκοτσάκης, απόστρατος αξιωματικός της Πυροσβεστικής. Τι εξηγεί για την ύπαρξη επικίνδυνων χημικών στον χώρο .

Σύμφωνα με τον ειδικό πρώτα έγινε εκτροχιασμός της εμπορικής αμαξοστοιχίας λόγω του φρεναρίσματος και μετά η σύγκρουση με την επιβατική αμαξοστοιχία, σύμφωνα με τον κ. Κοκοτσάκη, ο οποίος έχει οριστεί από τον Σύλλογο Συγγενών των θυμάτων στα Τέμπη.

Η έκθεση του ειδικού πραγματογνώμονα των οικογενειών των θυμάτων παραδόθηκε την περασμένη Παρασκευή στον ειδικό εφέτη ανακριτή στην Λάρισα.

Ο ειδικός πραγματογνώμονας, Βασίλης Κοκοτσάκης, μίλησε στον Κόκκινο 105.5 και αναφερόμενος στους τόνους χώματος που έχουν μεταφερθεί στην περιοχή Κουλούρι, και είπε μεταξύ άλλων ότι για να γίνει το μπάζωμα στον χώρο του δυστυχήματος έπρεπε να γίνει πρώτα ξεμπάζωμα, δηλαδή να αφαιρεθούν στοιχεία.

Σημειώνεται ότι η νέα έκθεση του κ. Κοκοτσάκη -με την οποία αποδεικνύεται με βίντεο και φωτογραφίες η ύπαρξη επικίνδυνων χημικών, τα οποία προκάλεσαν τις εκρήξεις με αποτέλεσμα να απανθρακωθούν 28 επιβάτες.

Διαβάστε επίσης:

Χολαργός: Εφιάλτης για 43χρονη – Τη συνόδευσε από το μπαρ στο σπίτι της και τη βίασε

Ρόδος: Αρκετές παραλίες του νησιού γέμισαν με τροπικές μέδουσες που φτάνουν το ένα μέτρο – Τι να κάνετε αν σας τσιμπήσει

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Δεν είμαι άγιος – Αν πάω φυλακή θα είναι για τα φορολογικά» (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:51