search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 06:37
MENU CLOSE

Εθνική ομάδα: Με το ένα πόδι στην έξοδο ο Πογιέτ μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία

27.03.2024 20:13
pogiet-new

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας μετά τον αποκλεισμό της από τη Γεωργία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο 56χρονος προπονητής που βρίσκεται στην Εθνική από το 2022 κάθησε στον πάγκο της σε 21 αγώνες, έχοντας 12 νίκες, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες. Η πιο σημαντική από όλες αυτές οι ήττες ήταν στο 4-2 με τη Γεωργία στη διαδικασία των πέναλτι.

Σε αυτή τη φάση όλα δείχνουν πώς μετά το πέρας του τρέχοντος συμβολαίου του (που λήγει στα τέλη Μαρτίου) δεν θα επέλθει ανανέωσή του.

Κατόπιν τούτου η επόμενη πολύ πιθανή εκδοχή είναι από τη στιγμή που υπάρχουν εκλογές στην ΕΠΟ τον Ιούνιο τον επόμενο ομοσπονδιακό προπονητή να τον κλείσει η νέα διοίκηση και έτσι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να έχει υπηρεσιακό τεχνικό στο φιλικό της 7ης Ιουνίου με τη Γερμανία.

Παράλληλα, η ιρλανδική Mirror αναφέρει για άλλη μια φορά ότι ο Γκουστάβο Πογιέτ είναι πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής Ιρλανδίας. Το φλερτ του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ με την Ιρλανδία ξεκίνησε από τα παιχνίδια της Ελλάδας με την Ιρλανδία στα προκριματικά του Euro και φαίνεται θα έχουμε… γάμο. 

Διαβάστε επίσης:

Έβαλε τα κλάματα ο Βινίσιους για τις ρατσιστικές επιθέσεις στα ισπανικά γήπεδα: «Δεν θα τους δώσω ποτέ αυτό που θέλουν» (Video)

Λιβάι Γκαρσία: Απίθανος ο γιος του, ευχήθηκε στα ελληνικά για την 25η Μαρτίου, χόρεψε και τραγούδησε… κλέφτικο δημοτικό

Ντάνι Άλβες: Ελεύθερος υπό όρους – Πλήρωσε την εγγύηση του ενός εκατ. ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15