search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:21
MENU CLOSE

Καινούργιου: Αυτός είναι ο λόγος που ο Μικρούτσικος δεν εμφανίζεται στην εκπομπή (Video)

27.03.2024 14:42
mikroytsikos-kainoyrgioy-new

Τέλος στις φήμες που θέλουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο να έχει αποχωρήσει από το “Super Κατερίνα” αποφάσισε να βάλει η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.

Αφορμή για όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν στάθηκε η απουσία του παρουσιαστή από τη θέση του στο πάνελ τις τελευταίες ημέρες με την παρουσιάστρια να ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται για αποχώρησή του από την εκπομπή.

«Όλα είναι καλά και δεν έχει φύγει από την εκπομπή» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, εξηγώντας ότι καθώς ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόκειται να αξιοποιηθεί και σε άλλα πρότζεκτ, δεν θα μπορεί να δηλώνει το «παρών» καθημερινά στην εκπομπή.

«Θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντί σας όπως πάντα και καμία φορά αυτό το έχω πληρώσει με την ειλικρίνειά μου, αλλά τα λέμε όλα εδώ πέρα και όλη η εκπομπή δεν έχει να κάνει μόνο με εμένα. Επειδή διαβάζω, ακούω και ρωτάτε κιόλας για τον Ανδρέα, δεν έχει αποχωρήσει και ούτε έχει φύγει από την εκπομπή και δεν έχει τσακωθεί ούτε με τον Γιάννη, ούτε με την Χρίσλα, ούτε με τον Θέμη, ούτε με εμένα, ούτε με καμία διοίκηση και κανένα κανάλι, ούτε και με τον Γρηγόρη. Όλα είναι μία χαρά» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Η εταιρία παραγωγής, η Barking Well έχει πάρει μία απόφαση να αξιοποιηθεί ο Ανδρέας και σε άλλα δύο project, τα οποία δεν ξέρω αν θα γίνουν στον Alpha. Τα project ετοιμάζονται εδώ και καιρό και είναι πολύ σημαντικός για να αξιοποιηθεί όχι μόνο μπροστά από τις κάμερες αλλά και σε ρόλο περιεχομένου. Θα τον βλέπετε εδώ κάποιες φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις δουλειές που έχει με την εταιρία παραγωγής για αυτά τα project. Δεν αποφάσισε ο ίδιος να φύγει από καμία εκπομπή ούτε αποφασίσαμε εμείς να φύγει από εδώ ο Ανδρέας. Θα είναι μαζί μας τις επόμενες ημέρες και κάποιες φορές την εβδομάδα. Δεν γίνεται να είναι κάθε ημέρα εδώ και μετά σε άλλα δύο project» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Αυτή είναι η αλήθεια, θα τον δείτε και τις επόμενες ημέρες και ρωτήστε και τον ίδιο και να μην ακούω σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Πάντα ρε παιδιά κάτι κακό. Μπορεί να είναι κάτι όμορφο. Ο Ανδρέας θα είναι σε κάτι διαφορετικό, που μπορεί να το θέλει περισσότερο κι ο ίδιος. Γιατί ντε και καλά να γράψουμε κάτι αρνητικό;».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι on air καβγάδες ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής -συμπεριλαμβανομένης της παρουσιάστριας- ήταν συχνοί τον τελευταίο καιρό με το κλίμα ανάμεσά τους να είναι ιδιαίτερα ψυχρό.

Διαβάστε επίσης:

Σταύρος Σβήγκος στο topontiki.gr: Το «Ρεμπέτικο βεράνι» μας αφορά διότι και σήμερα οι ζωές μας γκρεμίζονται

«Εκατομμυριούχος» και «Η γη της ελιάς» πόλοι έλξης τηλεθέασης το τριήμερο

Χαλαρότητα και κατακερματισμός της τηλεθέασης λόγω τριημέρου 25ης Μαρτίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:20