search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:22
MENU CLOSE

Επέστρεψε στην Αθήνα ο Τάιλερ – Θα είναι παρών στην αυριανή ορκωμοσία του Κασσελάκη στη Θήβα (Video)

28.03.2024 12:26
TAYLER NEW

Στην Αθήνα επέστρεψε εδώ και λίγες ώρες ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ. Ο ίδιος θα δώσει το «παρών» στην ορκωμοσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αύριο, Παρασκευή στο στρατόπεδο της Θήβας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τάιλερ Μακμπέθ ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να βρεθεί, το διάστημα που ο Στέφανος Κασσελάκης υπηρετεί τη θητεία του, δίπλα στην οικογένειά του.

Σήμερα ωστόσο ο τηλεοπτικός φακός του Alpha τον «έπιασε» να κυκλοφορεί με τα πόδια στην Αθήνα, μαζί με την σκυλίτσα τους, Φάρλι.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η ρεπόρτερ της εκπομπής εκείνος ευγενικά της είπε «πως είναι πολύ χαρούμενος, αλλά βρίσκεται σε μια ιδιωτική στιγμή».

Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης στην τελευταία του συνέντευξη πριν μπει στον στρατό ο Τάιλερ Μακμπέθ θα δώσει κανονικά το «παρών» στην ορκωμοσία του.

Η αυριανή είναι μια ξεχωριστή ημέρα και για τους δύο, καθώς από τη μια ολοκληρώνεται η θητεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης θα γιορτάσει και τα γενέθλιά του.

Διαβάστε επίσης

Ο Φάμελλος την κοπάνησε από τη Βουλή την ώρα των πολιτικών αρχηγών γιατί είχε γενέθλια – ΄Εξαλλος ο Κασσελάκης

Με ουίσκι και γέλια το «διασκέδαζαν» γαλάζιοι βουλευτές μετά την ομιλία Καραμανλή στη Βουλή

Μαρία Καρυστιανού: Ο Τσακαλώτος την παρομοίασε με την… Τζούλια Ρόμπερτς στην Έριν Μπρόκοβιτς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:22