search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:57
MENU CLOSE

ΕΡΤ: «Ιπτάμενα δελτία» από 1η Απριλίου και δεν είναι… ψέμα – Ειδήσεις και στα ΜΚΔ

28.03.2024 12:24
ert-eidiseis-new

Συνεργασία ΕΡΤAegean, ανακοινώθηκε επισήμως χθες, στη διάρκεια «βομβαρδισμού» πληροφοριών για όλα τα -ενδιαφέροντα- αναπτυξιακά στρατηγικά σχέδια της ΕΡΤ από τον πρόεδρο και τη διευθύνουσα σύμβουλο της κρατικής εταιρείας, Κωνσταντίνο Ζούλα και Κατερίνα Κασκανιώτη.

Στην πράξη αυτή συνεργασία σημαίνει ότι από την 1η Απριλίου στις πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας θα μεταδίδονται τρία δελτία ειδήσεων του ΕΡΤNews με ταυτόχρονη διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα, στη λογική που ήδη εφαρμόζεται στο ERTFLIX.

Επίσης η ΕΡΤική ενημέρωση θα διαχέεται και μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ο ειδησεογραφικός μηχανισμός του Ραδιοτηλεοπτικού Οργανισμού θα παράγει περιεχόμενο για δελτίο ειδήσεων με προδιαγραφές προσαρμοσμένες στις ψηφιακές πλατφόρμες δικτύωσης. Σε καθημερινή βάση το συγκεκριμένο δελτίο θα «ανεβαίνει» στο Instagram και στο Tik Tok.

Στο πλαίσιο ενίσχυσης του ειδησεογραφικού αποτυπώματος της ΕΡΤ θα αρχίσει άμεσα να μεταδίδεται σε καθημερινή βάση αγγλόφωνο δελτίο ειδήσεων από την ειδησεογραφική ιστοσελίδα ertnews.gr της εταιρείας.  

Δελτίο ειδήσεων στην αγγλική γλώσσα είχε η ΕΡΤ και πριν από χρόνια, από το ΕΡΤWorld. Σε καθημερινή βάση -με έναρξη στις 3 Οκτωβρίου 2011– μεταδιδόταν το δελτίο «News4U» με παρουσιαστές τότε τους Μαριάννα Πετράκη και Νίκο Αγγελίδη.

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασμα Κανάκη για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα και αηδία με τα διάφορα παιχνίδια και τις σκοπιμότητές τους» (Video)

«Έσπασε» το κοντέρ της τηλεθέασης το θριλερικό ματς της Γεωργίας-Ελλάδας

Στο Θεό η τηλεθέαση του Alpha λόγω Εθνικής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:57