search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:09
MENU CLOSE

Αιχμές Χριστοδουλάκη για την πιθανή μεταγραφή Ζαγοράκη στο ΠΑΣΟΚ: Να κάνουμε επιλογές που να μην έχουν το στοιχείο του lifestyle

29.03.2024 21:26
manolis_xristdoulakis

Δηλώσεις όλο νόημα που έκανε για την πιθανολογούμενη ένταξη του Θοδωρή Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ο Μανώλης Χριστοδουλάκης σε νεότερη συνέντευξή του σήμερα (29/3/2024). Τι απάντησε στην ερώτηση που δέχτηκε αν έχει αρχηγικές φιλοδοξίες.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 ο Mανώλης Χριστοδουλάκης αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να ενταχθεί ο «γαλάζιος» ευρωβουλευτής στα πράσινα ψηφοδέλτια επέμεινε ότι «οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ για το ευρωψηφοδέλτιο θα πρέπει να γίνουν με όρους πολιτικής συνάφειας».

Ο κ. Χριστοδουλάκης που υπενθύμισε ότι έχει διατελέσει γραμματέας του κόμματος και διαχειρίστηκε το ψηφοδέλτιο των προηγούμενων εκλογών τόνισε μάλιστα με έμφαση ότι «οι επιλογές που οφείλουμε να κάνουμε πρέπει να είναι πιο πολιτικές και να μην έχουν το στοιχείο του lifestyle που επικρίνει η κοινωνία».

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνεντευξή του στο Action24 είχε επίσης εκφράσει τους ενδοιασμούς του τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρχει πολιτική συνάφεια με τον χώρο τονίζοντας ωστόσο: «Έχω άποψη, δεν θέλω να την εκφέρω δημόσια. Στα όργανα του κόμματος, όπου ζητηθεί και όπως χρειαστεί. Θεσμικά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Χριστοδουλάκης είπε ότι ότι καταθέσει τις απόψεις του στα όργανα του κόμματός για τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ ενώ απαντώντας σε ερώτηση αν έχει αρχηγικές φιλοδοξίες απάντησε: «Το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό. Κακώς θεωρείται ότι έχω αρχηγικές βλέψεις».

Διαβάστε επίσης:

Βούτσιτς κατά Ντόρας Μπακογιάννη για Κόσοβο: «Ξέρω καλά ποιος έδωσε την εντολή να εγκαταλείψετε τις αρχές σας»

Πώς επέλεξε ο Survivor Νάσος Παπαργυρόπουλος να είναι υποψήφιος για την ευρωλίστα του ΣΥΡΙΖΑ

«Η γνωστή μονταζιέρα ξαναχτύπησε» απαντά ο Χάρης Δούκας στην κοπτοραπτική για το «γκλοπ μπάτσου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:06