search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 02:50
MENU CLOSE

Μητροπολίτης Φθιώτιδος για ΛΑΡΚΟ: «Ναι ρε, μου πέφτει λόγος – Οι εργαζόμενοι είναι τα παιδιά μου και είμαι πατέρας τους» (Video)

30.03.2024 10:24
mitropolitis_f8iwtidas

Στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ που κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο τάχθηκε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών.

Σε ομιλία για το δημογραφικό, ο μητροπολίτης ξέσπασε: «Ναι ρε, μου πέφτει λόγος, γιατί είναι τα παιδιά μου και είμαι πατέρας τους».

«Η απόλυση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ θα εξυπηρετήσει το δημογραφικό πρόβλημα; Είναι η απάντηση στο δημογραφικό πρόβλημα;» διερωτήθηκε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος, επισημαίνοντας πως μιλά ανθρώπινα, πνευματικά, σαν πατέρας που πονάει και καίγεται.

«Τι θα γίνουν τα σπίτια στη ΛΑΡΚΟ, έχει ανθρώπους καρκινοπαθείς μέσα. Έχει παραπληγικούς σε καροτσάκι. Που θα πάνε; Δεν πρέπει να τους πούμε κάτι; Να νοιαστούμε; Τι θα γίνουν τα ασθενοφόρα; Τι θα γίνει το ιατρείο; Τι θα γίνει το λιμάνι; Τι θα γίνει η δεξαμενή προπανίου; Ποιος θα φυλάξει τις εγκαταστάσεις; Που είναι η ανθρωπιά; (…) Έπαιρναν παχυλούς μισθούς; Κάποιος τους έδινε. Τι τιμωρία επιβλήθηκε σε αυτόν; Απευθύνω έκκληση ανθρωπιάς. Υπάρχουν και άλλες μειονότητες που δικαιούνται ανθρωπιάς, που έχουν δικαίωμα ισότητας (…) Ωραία συνδικαλίζονται λέει οι εργαζόμενοι. Δεν ήξερα ότι είναι αμαρτία ο συνδικαλισμός», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

«Και αν ρωτήσει κάποιος “ρε δέσποτα γιατί ανακατεύεσαι;”. Θα ξαναπαντήσω όπως είχα απαντήσει εκείνη την ημέρα: Ναι ρε, μου πέφτει λόγος, γιατί είναι τα παιδιά μου και είμαι πατέρας τους», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Πρόκειται για μεγάλη δικαστική πλάνη – Το δικαστήριο είχε προκατάληψη (Video)

Φωτιά στον Υμηττό: Από πρόθεση η πυρκαγιά – Μια σύλληψη

Κορωπί: Συνελήφθη 51χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09