search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 02:44
MENU CLOSE

Ο Μητσοτάκης και ο «λαγός απ’ το καπέλο»

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2327
28/03/2024
30.03.2024 07:01
mitsotakis-new

Με τις ευρωεκλογές να βρίσκονται πλέον σε απόσταση περίπου δύο μηνών και το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ακόμα να μην έχει συμπληρωθεί (λείπουν 14 ονόματα – δηλαδή 13, εφόσον είναι δεδομένη η υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά), ζητήσαμε, κατά τη διάρκεια τυχαίας συζήτησης, από στέλεχος του κόμματος που ανήκει, ας πούμε, στη σαμαρική πτέρυγα να μας πει τις εντυπώσεις του σχετικά με τους ανακοινωθέντες υποψηφίους.

Δεν θα σας μεταφέρουμε λεπτομέρειες, ωστόσο η εντύπωση που σχηματίσαμε είναι ότι δεν έδειξε και μεγάλο ενθουσιασμό για τις έως τώρα επιλογές που έχει κάνει το κυβερνών κόμμα. Αντιθέτως, φάνηκε μάλλον απογοητευμένο και από κάποιες… μεταγραφές, αλλά και από τη συνολική – έως τώρα – εικόνα του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ., ενώ δεν φάνηκε και πολύ αισιόδοξο σχετικά με τα ονόματα που αναμένεται να ανακοινωθούν στη διάρκεια του συνεδρίου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί στις 5, 6 και 7 Απριλίου στο Ζάππειο.

Να υπογραμμίσουμε, πάντως, ότι το συγκεκριμένο στέλεχος μας ξεκαθάρισε πως όλα αυτά είναι απολύτως προσωπικές του απόψεις, για να μην υπάρξουν παρερμηνείες ή άλλες συνδέσεις. Μένει να φανεί αν η όχι και πολύ μεγάλη αισιοδοξία του για τα υπόλοιπα ονόματα θα επιβεβαιωθεί ή αν ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει να «βγάλει λαγό από το καπέλο». Κοντός ψαλμός, αλληλούια…

Διαβάστε επίσης:

Στη Ναταλία Γερμανού, την Κυριακή, η πρώτη συνέντευξη Κασσελάκη μετά το χακί

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Συνεχείς παρεμβάσεις στις ομιλίες – Η ειρωνεία Τασούλα και η απάντηση Μητσοτάκη

Ξανά υποψήφιος στις ευρωεκλογές ο Αλέξης Γεωργούλης – Με το Πράσινο Κίνημα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09