search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:11
MENU CLOSE

Γιώργος Αμανατίδης: Δηλώνει «παρών» μετά την άρση της διαγραφής του – Η ανάρτηση για την επιστροφή στη ΝΔ

31.03.2024 10:10
amanatidis

Ο Γιώργος Αμανατίδης ανακοίνωσε πως επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία μετά την άρση της διαγραφής του.

«Μετά την άρση της διαγραφής μου από μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σε μία περίοδο με προκλήσεις και ανάγκη για συμπόρευση και κοινούς στόχους, όπως άλλωστε αρμόζει στη Ν.Δ. και στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλώνω παρών», έγραψε στο Facebook ο πρώην βουλευτής Κοζάνης.

«Οι Ευρωεκλογές του Ιουνίου προσδοκούμε να αποτελέσουν το σημείο επανεκκίνησης της χώρας μας για συνεχή βελτίωση σε μία Ευρώπη που θα αναπτύσσεται συνεχώς και θα σφυρηλατεί την ενότητά της. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να κοιτάξουμε, όσο το δυνατόν περισσότεροι, στο ίδιο σημείο και να προβάλλουμε τη χώρα μας στο μέλλον αναπόσπαστο κομμάτι ενός κόσμου που αλλάζει και με τη δική μας ενεργή συμμετοχή», προσθέτει.

«Με την ευκαιρία αυτή δηλώνω το αυτονόητο. Η λειτουργία μου, στο πλαίσιο εφαρμογής μίας Ευρωπαϊκής και Εθνικής πολιτικής στην οποία εντάσσεται και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η συνεργασία με την Κυβέρνηση, τους θεσμικούς φορείς και τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας χωρίς διαχωρισμούς και χρωματισμούς επιβάλλει και αφήνω πίσω τα μικρά, βλέποντας το μέλλον με καθαρή ματιά και ανοικτό ορίζοντα. Ο τόπος μας απαιτεί συμπόρευση και οι προοπτικές της χώρας γίνονται ορατές χωρίς σύννεφα», καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αμανατίδης είχε διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία μετά την απόφασή του να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, απέναντι στον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ Γιώργο Κασαπίδη.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Τι εμποδίζει τον ΟΣΕ να συνεχίσει την εσωτερική του έρευνα;

Πού σκαλώνει ο ανασχηματισμός

Στέφανος Κασσελάκης: Με… «απολύομαι και τρελαίνομαι» γιόρτασε τη λήξη της θητείας του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:11