search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:17
MENU CLOSE

Όταν οι Ρουβίκωνες διάβασαν τις επιστολές του Ιησού!

01.04.2024 11:04
eponymos-xenofon

Στην συμμαχία των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας προσχώρησε καθώς φαίνεται και ο Ρουβίκωνας! Σε μια καλά οργανωμένη ενέργεια στα -υποτίθεται- καλύτερα φυλασσόμενα σημεία της χώρας, έπιασε τις αρχές στον ύπνο αναρτώντας πανό στην είσοδο του ελληνικού κοινοβουλίου και εντός του προεδρικού μεγάρου. Τα πανό και στις δυο αυτές δράσεις ανέγραφαν: «Η οργή δεν μπαζώνεται»!

Το θέμα της ασυλίας των μελών του Ρουβίκωνα από το αυταρχικό καθεστώς Μητσοτάκη είναι άλλο θέμα. Εμείς θα περιοριστούμε στην ιστορική απόφαση του Ρουβίκωνα να συμπράξει ως μέρος των λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων στο πανεθνικό μέτωπο κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη κι όχι κατά της ΝΔ. Θα σταθούμε στο βαθιά ανθρωπιστικό περιεχόμενο του εσωτερικού κόσμου των ακτιβιστών του Ρουβίκωνα που πενθούν συντετριμμένοι για το χαμό των θυμάτων ενός ατυχήματος που βαφτίστηκε αριστοτεχνικά «έγκλημα»! «Μπάζωσαν τα στοιχεία!», «έκοψαν κι έραψαν τις συνομιλίες!»  και «καλύπτουν τους πραγματικούς υπαίτιους!».

Όλη αυτή η τεράστια συνομωσία συγκάλυψης αποκαλύφθηκε μέσα από ατράνταχτα ντοκουμέντα, όπως προκύπτει από την αλληλογραφία του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελοπούλου με τον Ιησού Χριστό. Λίγες μέρες πριν τους εορτασμούς του Αγίου Πάσχα, ο Ιησούς έδωσε στον Βελόπουλο την αληθινή πραγματογνωμοσύνη. Ο επί γης Απόστολος του Κυρίου, Κυριάκος Βελόπουλος με την πνευματικότητα και το ήθος που τον διακρίνει, έδωσε τα φώτα του προκειμένου να φωτιστεί η αλήθεια. Γιατί για την αλήθεια αγωνίζεται ο Κυριάκος, όχι ο Μητσοτάκης, ο άλλος με την άλω γύρω από το κεφάλι του που από την πολλή φώτιση, κάηκαν τα μαλλιά του αλλά ο καλός Ιησούς του υπέδειξε μια πρώτης τάξεως αλοιφή για την καράφλα! Αυτός ο Κυριάκος, ο φωτισμένος, ο εκλεκτός! Αυτός που κατάφερε να εμπνεύσει τις προοδευτικές δυνάμεις. Αυτός είναι που φώτισε τον Ανδρουλάκη, ευλόγησε τον Κασσελάκη, συνέτισε την Κωνσταντοπούλου και το «υπόλοιπο» της διαμελισμένης Πρώτης Φοράς Αριστερά. 

Η αλήθεια του άγγιξε την ψυχή των μελών του Ρουβικώνα, που είδαν το φως το αληθινό και μπήκαν στο αγώνα των δυνάμεων του φωτός εναντίον των δυνάμεων του σκότους.

Ο Βελόπουλος έκανε το θαύμα του και έτσι ενώθηκαν οι προοδευτικές δυνάμεις με τα προοδευτικά τόξα και τους τοξοβόλους. Οι δυνάμεις του καλού ενώθηκαν!

Ο Ρουβίκωνας πλέον θα συμμετέχει σε κηδείες, σε μνημόσυνα, σε μοιρολόγια και θα σερβίρει τον πικρό καφέ του πένθους στους δακρύβρεχτους Ανδρουλακοκασσελάκηδες!

Διαβάστε επίσης:

Για το Στρατηγικό Σχέδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό

Γενικευμένη δυσπιστία… Οσμές και στο βάθος κρίση!

Οι λαϊκοί αγώνες είναι η μεγαλύτερη μομφή για την κυβέρνηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:14