search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:28
MENU CLOSE

Φάμελλος για Τέμπη: «Οργανωμένο σχέδιο συγκάλυψης με κέντρο το Μαξίμου» 

02.04.2024 14:30
famellos_0204_1460-820_new

Διαβεβαιώσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να μην ξεχαστεί το έγκλημα των Τεμπών και να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι, έδωσε ο Σωκράτης Φάμελλος και κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει θέση επί του κειμένου του ΣΥΡΙΖΑ με τα αδικήματα που περιγράφονται για τον Κώστα Καραμανλή

«Σας καταθέσαμε μια πρόταση θα την δεχθείτε; Θα ανοίξετε την πόρτα ώστε να οδηγηθεί ο πρώην υπουργός στη Δικαιοσύνη ή θα τον καλύπτετε;», ήταν τα ερωτήματα που έθεσε και τόνισε ότι έχει αποκαλυφθεί ένα οργανωμένο σχέδιο συγκάλυψης το οποίο έχει ως κέντρο του το Μέγαρο Μαξίμου

Ο Σωκράτης Φάμελλος ανέφερε ότι η ΝΔ έχει πολιτικά και κομματικά κίνητρα πίσω από την υπόθεση και πως η κοινωνία δεν έμαθε τίποτα ούτε για το μπάζωμα, ούτε για το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας, ούτε για τις παραιτήσεις των δύο υπουργών. «Κάθε μέρα προκύπτει ότι πήγαν στον επιχειρηματία με εντολή Μαξίμου και είτε γιατί αποκαλύφθηκε το ραντεβού είτε γιατί δεν πέτυχε θυσιάστηκαν».  

«Πόσες παραιτήσεις θα γίνουν για να καλυφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης;», διερωτήθηκε και υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει παράκεντρο αλλά ένα κέντρο εξουσίας ισχυρότατο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Να γίνει ποινικό αδίκημα η γυναικοκτονία – Νέα Αριστερά: Καταθέτει τροπολογία για τη νομική αναγνώριση του όρου

Διεύρυνση της ρύθμισης για golden visa στα νησιά, προτείνει ο Ανδρουλάκης

Νέα Αριστερά: Καταθέτει τροπολογία για τη νομική αναγνώριση του όρου «γυναικοκτονία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:27