search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:43
MENU CLOSE

Άγιοι Ανάργυροι: Θανατική ποινή για τους δράστες γυναικοκτονιών ζήτησε ο πατέρας της Κυριακής – Θρήνος και οργή στην κηδεία της

04.04.2024 15:54
kideia kiriakis agoi anargyroi – new

Την «θανατική ποινή σε όποιον το κάνει αυτό στις γυναίκες» ζήτησε ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων, όπου απευθύνθηκε για βοήθεια.

Μετά το τέλος της κηδείας της 28χρονης, που τελέστηκε στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια, ο πατέρας της κοπέλας ζήτησε την επαναφορά της θανατικής ποινής για όσους διαπράττουν γυναικοκτονίες.

Λίγο πριν, σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι την 28χρονη Κυριακή, η οποία έχασε τη ζωή της από τις μαχαιριές του 39χρονου πρώην συντρόφου της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.



Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε με τους γονείς και τα αδέλφια της να τη συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία, ντυμένη νύφη μέσα στο λευκό φέρετρο, ενώ συγγενείς μοίρασαν λευκές μπομπονιέρες.



Τραγική φιγούρα στην κηδεία η μητέρα της 28χρονης Κυριακής, ,που έφτασε υποβασταζόμενη στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου των Άνω Λιοσίων μαζί με τον πατέρα της, φωνάζοντας για το παιδί της, μη μπορώντας να αντέξει τη θλίψη και τον πόνο και κατέρρευσε στην εκκλησία, κλαίγοντας και επαναλαμβάνοντας «το παιδί μου».

Συντετριμμένοι, αλλά και οργισμένοι οι συγγενείς της νεαρής κοπέλας, προσπαθούν να αντιληφθούν πόσο άδικα έφυγε η 28χρονη και μάλιστα μπροστά στο Α.Τ. της περιοχής, σε μια υπόθεση που έχει προκαλέσει οργή στο πανελλήνιο, αλλά και πολιτική διαμάχη.

Πέρα από το«ιστορικό» του φρουρού και το πώς τοποθετήθηκε σε αυτό το πόστο, υπάρχει συσσωρευμένη οργή για την γραφειοκρατική αντιμετώπιση που είχε η νεαρή κοπέλα τις κρίσιμες -και τελευταίες όπως αποδείχθηκε- στιγμές της ζωής της.

Η φράση του αστυνομικού στην τηλεφωνική γραμμή «το περιπολικό δεν είναι ταξί», έχει προκαλέσει οργή τόσο στους πολίτες, όσο και σε στελέχη της ΕΛΑΣ. Τα λάθη που έγιναν από την Άμεση Δράση και το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, έφεραν «ντόμινο» εξελίξεων, καθώς 5 στελέχη απομακρύνθηκαν από το πόστο τους.

Φωτογραφίες από την κηδεία της 28χρονης

Την ίδια ώρα ο δράστης της φρικτής γυναικοκτονίας οδηγούνταν στην Ευελπίδων μέσα σε κλίμα έντασης για να απολογηθεί.

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Η αστυνομικός υπηρεσίας δεν πήρε τα στοιχεία της 28χρονης Κυριακής -Τα ζήτησε αφού δολοφονήθηκε

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Ένταση στην Ευελπίδων με τον 39χρονο – Χρήση χημικών από την ΕΛΑΣ (video)

Άγιοι Ανάργυροι – Κατέρρευσε η μητέρα της Κυριακής στην κηδεία: «Το παιδί μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:40