search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:29
MENU CLOSE

Σύμβαση 717: Ελεύθερος με 800 χιλιάδες εγγύηση ο όγδοος κατηγορούμενος

04.04.2024 22:35
tempi_2902_1460-820_new

Ελεύθερος με την επιβολή 800 χιλιάδων ευρώ και απαγόρευση εξόδου από την χώρα, αφέθηκε μετά την απολογία του στην Ευρωπαία Ανακρίτρια, άλλος ένας κατηγορούμενος για την σύμβαση 717 της ΕΡΓΟΣΕ.

Είναι το όγδοο στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ που έδωσε απολογία για την υπόθεση στην δικαστική λειτουργό για σοβαρές κατηγορίες που αφορούν την μη ολοκλήρωση κρίσιμων έργων στο σιδηροδρομικό δίκτυο, χρηματοδοτούμενα από ευρωπαϊκά κονδύλια.

Σε λίγες ημέρες αναμένεται πως θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία απολογιών από τις κατηγορουμένους της ΕΡΓΟΣΕ και ενώπιον της Ανακρίτριας θα βρεθούν οι υπόλοιποι εννέα υπόλογοι για την επίμαχη σύμβαση.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Σοκαριστικοί διάλογοι σταθμαρχών μετά από σύγκρουση τρένου με ΙΧ, λίγους μήνες πριν τα Τέμπη – Πώς επιχειρούν να «κουκουλώσουν» ευθύνες

Σούνιο: Ένα «νεκροταφείο» κλεμμένων αυτοκίνητων κρύβεται στον πάτο του βυθού (Video)

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Έχασε όλο το αίμα της από τις μαχαιριές άμεσα» λέει στη μαρτυρία της η φαρμακοποιός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:28