search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:15
MENU CLOSE

Έλενα Ακρίτα: Ένας πνευματικός θησαυρός 100.000 βιβλίων αναζητά επειγόντως νέα στέγη

06.04.2024 17:01
akrita new

Έκκληση να σωθεί το παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων έκανε με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Έλενα Ακρίτα.

«Το κτίριο στο οποίο στεγαζόταν η αποθήκη του Παλαιοβιβλιοπωλείου των Αστέγων στην οδό Πειραιώς πρόσφατα πουλήθηκε. Ένας πνευματικός θησαυρός 100.000 βιβλίων αναζητά επειγόντως νέα στέγη, προκειμένου να μην καταλήξει στην ανακύκλωση. 20.000 από αυτά είναι σπάνια και δεν πωλούνται στην αγορά, ενώ πολλά χρονολογούνται προ του 1900.Το Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων ψάχνει επειγόντως έναν νέο αποθηκευτικό χώρο 500 περίπου τ.μ. στην Αθήνα και σε μια λογική απόσταση πέριξ αυτής. είτε έναντι ενός λογικού αντιτίμου είτε με παραχώρηση. Όποιος και όποια έχει τη δυνατότητα και θέλει να στηρίξει αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια προσφέροντας ένα καινούριο σπίτι για τα βιβλία αυτά, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τοκ κ. Λεωνίδα Κουρσούμη στο τηλέφωνο 6977239766, ή να επισκεφτεί το μικρό Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων στο Παγκράτι, στην οδό Αστυδάμαντος 11» αναφέρει

Να σώσουμε το παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων. Θερμή, θερμότατη παράκληση για ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. Σπάνια βιβλία κινδυνεύουν να καταστραφούν.
100.000 βιβλία ζητούν τη βοήθειά μας:
Το κτίριο στο οποίο στεγαζόταν η αποθήκη του Παλαιοβιβλιοπωλείου των Αστέγων στην οδό Πειραιώς πρόσφατα πουλήθηκε. Ένας πνευματικός θησαυρός 100.000 βιβλίων αναζητά επειγόντως νέα στέγη, προκειμένου να μην καταλήξει στην ανακύκλωση. 20.000 από αυτά είναι σπάνια και δεν πωλούνται στην αγορά, ενώ πολλά χρονολογούνται προ του 1900.
Το Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων ψάχνει επειγόντως έναν νέο αποθηκευτικό χώρο 500 περίπου τ.μ. στην Αθήνα και σε μια λογική απόσταση πέριξ αυτής. είτε έναντι ενός λογικού αντιτίμου είτε με παραχώρηση.
Όποιος και όποια έχει τη δυνατότητα και θέλει να στηρίξει αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια προσφέροντας ένα καινούριο σπίτι για τα βιβλία αυτά, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τοκ κ. Λεωνίδα Κουρσούμη στο τηλέφωνο 6977239766, ή να επισκεφτεί το μικρό Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων στο Παγκράτι, στην οδό Αστυδάμαντος 11.
Γραφείο Τύπου ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ να βοηθήσουμε!

Διαβάστε επίσης:

Τι λέει η ΝΔ για ΣτΕ και Ανδρουλάκη

Επί Ν.Δ. η μεγαλύτερη κατάρρευση της αξιοπιστίας των θεσμών!

Το απαράβατο καθήκον των δημόσιων λειτουργών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12