search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:01
MENU CLOSE

Mega: Η «Μεγάλη Εικόνα» για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα (video)

08.04.2024 11:24
megaliEikona2-1

Οκτώ ημέρες από την εν ψυχρώ δολοφονία της 28χρονής Κυριακής Γρίβα, από τον πρώην σύντροφό της, μπροστά στα μάτια αστυνομικού έξω από το α/τ Αγίων Αναργύρων, η Νίκη Λυμπεράκη ανοίγει τον φάκελο των γυναικοκτονιών στην Ελλάδα, στη σημερινή εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» (00:10, Mega), εστιάζοντας στα κενά του συστήματος και όσα πρέπει να αλλάξουν στη χώρα μας. H Κυριακή Γρίβα ήταν η πέμπτη γυναίκα που δολοφονείται από τις αρχές του έτους.

Στο στούντιο της εκπομπής θα είναι η Κατερίνα Κώτη, μητέρα της Ντόρας Ζαχαριά που δολοφονήθηκε στα 31 της χρόνια από τον πρώην σύντροφό της στη Ρόδο, η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς Μανωλακέλλη, που δολοφονήθηκε στα 24 της από τον εν διαστάσει σύζυγό της στη Λέσβο και η Ρόζα Φωτιάδου, μητέρα της Σοφίας Σαββίδου που δολοφονήθηκε μαζί με τη σύζυγο του δράστη στη διπλή γυναικοκτονία έξω από σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά το 2020.

Μαζί τους, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της βίας Κική Πετρουλάκη και από το Διδυμότειχο οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη.

Παρεμβαίνει η εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου.

Διαβάστε επίσης:

Maestro: Η επιτυχημένη σειρά του Παπακαλιάτη επιστρέφει και αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ! (Video)

Open: Πριν από το δελτίο ειδήσεων η νεα σειρά «Σαν ψέμα» – Πρεμιέρα το απόγευμα

Οργή στο Twitter με Καμπουράκη και την ατάκα του «αυτό θα γίνεται από δω και πέρα, θα θυμούνται τριάντα φορές την ημέρα τα Τέμπη;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:00