search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 02:35
MENU CLOSE

Open: Πριν από το δελτίο ειδήσεων η νεα σειρά «Σαν ψέμα» – Πρεμιέρα το απόγευμα

08.04.2024 10:16
open_logo_new

Στις 17.45 ανοίγει ο κύκλος της πλοκής στη νέα καθημερινή πρόταση μυθοπλασίας «Σαν ψέμα» του Open με την οποία ο σταθμός ευελπιστεί να «τραβήξει» κόσμο και να δίνει καλή «μαγιά» τηλεθέασης για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που έπεται και σε συνδυασμό με την ισπανική σειρά εποχής «Η υπόσχεση» να δημιουργήσει μια συμπαγή «ζώνη» εκπομπών η οποία θα καλλιεργήσει συνήθεια και σταθερό «ραντεβού».

Στην σειρά «Σαν ψέμα» σε σκηνοθεσία- επιμέλεια Σταύρου Ποταμάρη, όλα αρχίζουν από ένα αναγκαίο και φαινομενικά αθώο ψέμα. O Πέτρος, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, μεγαλώνει μόνος του την κόρη του Αλίκη αφού η γυναίκα του, τους εγκατέλειψε, σύμφωνα με το σενάριο των Νίκου ΠαπαδόπουλουΓλυκερίας Κακούρη και Νικόλα Στραβοπόδη.

Για να μην στεναχωρήσει τη μικρή σκαρφίζεται μια «ιστορία»: ότι δηλαδή η μητέρα της δουλεύει στην Αφρική και πως της στέλνει καρτ ποστάλ και γράμματα, τα οποία όμως γράφει ο ίδιος, ενώ τα υπογράφει ως η μητέρα της.

Ο Πέτρος έχει καταφέρει να κάνει την κόρη του να  πιστέψει το ψέμα του μέχρι τα έκτα γενέθλιά της, που η μικρή περιμένει οπωσδήποτε τη μητέρα της από την Αφρική. Εντελώς συμπωματικά την ίδια περίοδο ψάχνοντας έναν χώρο για το γύρισμα ενός διαφημιστικού, ο Πέτρος γνωρίζεται με τη Ζωή, μια όμορφη γυναίκα της οποίας η οικογένεια έχει ένα ιδιαίτερο καφενείο στην πόλη.

Η Ζωή παρεξηγεί τις προθέσεις του Πέτρου θεωρώντας τον επίδοξο αγοραστή του οικογενειακού καφενείου. Καταλαβαίνει το λάθος της και πηγαίνει στο σπίτι του, για να ζητήσει συγγνώμη, με μια τούρτα στα χέρια. Εκείνη τη μέρα όμως είναι τα γενέθλια της μικρής, η οποία μόλις την αντικρίζει θεωρεί πως είναι η μητέρα της. Και από εκεί ξεκινάνε όλα.

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Πολυδερόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χάρης Σώζος, Μαρίνα Βροντή, Παναγιώτης Κυριακού, Κατερίνα Νικολοπούλου, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Μαρία Παπακώστα, Μαρίλια Χαριδήμου και η μικρή Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου.

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/lX5VEtCUMhg" title="Σαν ψέμα, πρεμιέρα Δευτέρα 8 Απριλίου στις 17:45 | OPEN TV" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>

Διαβάστε επίσης

Οργή στο Twitter με Καμπουράκη και την ατάκα του «αυτό θα γίνεται από δω και πέρα, θα θυμούνται τριάντα φορές την ημέρα τα Τέμπη;»

Έμφυλη βία: «Πρέπει κι αυτή η φωνή να ακουστεί» – Το ηχηρό μήνυμα στη νοηματική

Ναταλία Γερμανού: Το spoiler για τον Νίκο Καρβέλα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06