search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:55
MENU CLOSE

Open: Η νέα καθημερινή σειρά «Σαν ψέμα» είναι έτοιμη να λάβει θέση στο πρόγραμμα του σταθμού

26.03.2024 17:12
OPEN-NEW

Θέμα ημερών αποτελεί για το Open η ένταξη στο καθημερινό πρόγραμμα του, της σειράς «Σαν ψέμα» σε σενάριο Νίκου Παπαδόπουλου,  Γλυκερίας Κακούρη και Νικόλα Στραβοπόδη και σκηνοθεσία- επιμέλεια Σταύρου Ποταμάρη.

Αν και όλα αρχίζουν από ένα κατά συνθήκη ψέμα οι τηλεθεατές θα γίνουν μάρτυρες της δύναμης αλλά και των συχνά δύσκολων ισορροπιών της σχέσης ενός πατέρα με τη μικρή κόρη του, όταν η ζωή τους αλλάζει βίαια.

O Πέτρος (Νίκος Πολυδερόπουλος) είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που μεγαλώνει μόνος του την κόρη του Αλίκη (Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου) αφού η γυναίκα του, τους εγκατέλειψε. Για να μην στεναχωρήσει τη μικρή της λέει ένα «γλυκό» ψέμα: ότι η μητέρα της δουλεύει στην Αφρική και πως της στέλνει καρτ ποστάλ και γράμματα, τα οποία όμως γράφει ο ίδιος, ενώ τα υπογράφει ως η μητέρα της.

Ο Πέτρος έχει καταφέρει να πείσει την κόρη του ότι η μαμά λείπει σε ταξίδι για δουλειές. Αλλά  μέχρι τα έκτα γενέθλιά της, τότε δηλαδή που η  μικρή περιμένει οπωσδήποτε τη μητέρα της από την Αφρική.

Εντελώς συμπωματικά την ίδια περίοδο ψάχνοντας έναν χώρο για το γύρισμα ενός διαφημιστικού, ο Πέτρος γνωρίζεται με τη Ζωή (Κατερίνα Γερονικολού), μια νέα, όμορφη γυναίκα της οποίας η οικογένεια έχει ένα ιδιαίτερο καφενείο στην πόλη.

Η Ζωή παρεξηγεί τις προθέσεις του Πέτρου θεωρώντας τον επίδοξο αγοραστή του οικογενειακού καφενείου τους. Όταν όμως καταλαβαίνει το λάθος της, ετοιμάζει μια τούρτα και πηγαίνει στο σπίτι του, για να του ζητήσει συγγνώμη. Εκείνη τη μέρα όμως είναι τα γενέθλια της μικρής, η οποία μόλις την αντικρύζει θεωρεί πως είναι η μητέρα της. Και από εκεί ξεκινάνε όλα.

Παίζουν επίσης οι Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χάρης Σώζος, Μαρίνα Βροντή, Παναγιώτης Κυριακού, Κατερίνα Νικολοπούλου, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Μαρία Παπακώστα, Μαρίλια Χαριδήμου.

Διαβάστε επίσης

«Maestro»: Ο δεύτερος κύκλος της σειράς σε Mega και Netflix ταυτόχρονα

Μουδιασμένες αντιδράσεις καναλιών για το πρωτοσέλιδο του Βήματος περί μονταζιέρας στα Τέμπη

Συνδρομητικά κανάλια: Καταλογίζουν στην κυβέρνηση αδράνεια για την πειρατεία και  ζητούν κατάργηση του φόρου 10%

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:52