search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 05:35
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωση από τον Γκριγκόνις – «Ναι, υπέγραψα νέο 3ετές συμβόλαιο»

08.04.2024 23:25
Grigonis

Λίγη ώρα μετά την προσωπική… παράστασή του στον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο όπου γλίτωσε τους «πράσινους» από το… πατατράκ με 23 πόντους και 6/6 τρίποντα, ο Μάριους Γκριγκόνις σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, επιβεβαίωσε ότι υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό εξηγώντας τους λόγους της παραμονής του.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση απ’ την πλευρά της «πράσινης» ΚΑΕ, με τον Γκριγκόνις να είναι ξεκάθαρος στην τοποθέτησή του.

«Στην πραγματικότητα, είχα ήδη υπογράψει νωρίτερα για τρία χρόνια, άρα το είχα… γιορτάσει. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να βρω την ομάδα που θα με πιστέψει για πάνω από ένα χρόνο. Είμαι χαρούμενος που θα μείνω μαζί με την οικογένειά μου στην Ελλάδα. Ανυπομονώ για την εξέλιξη της ομάδας και το πώς γίνεται ακόμα πιο επαγγελματική, δημιουργεί καλύτερες συνθήκες σε όλα.

Πιστεύω πως η ομάδα έχει πολύ χώρο για εξέλιξη, γιατί τα έχει όλα. Έχει μία από τις καλύτερες οπαδικές βάσεις, μία από τις καλύτερες πόλεις, καλό καιρό, τα πάντα. Μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη από αυτό που είναι τώρα».

Διαβάστε επίσης:

«Αγριεμένος» Ολυμπιακός στη Λαμία πριν το ματς με τη Φενέρμπαχτσε – Δείτε βίντεο με τα γκολ

Βόλεϊ: Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Λιγκ Καπ, παρά την ήττα με 3-2 τον ΠΑΟΚ στην ρεβάνς του τελικού

Απάντηση της ΠΑΕ Κηφισιά στον Μπέο – «Σκοπός του ο εκφοβισμός, η απειλή και η τρομοκρατία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36