search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:29
MENU CLOSE

Τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: «Οι γιατροί μας είπαν πως δεν επιστρέφει» – Τι λέει η μητέρα της 22χρονης

09.04.2024 17:37
troxaio-new

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 22χρονη, που βρισκόταν στο όχημα που οδηγούσε ο 27χρονος φίλος της το βράδυ της Δευτέρας (8/4), το οποίο κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο.

Ο 27χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του, ενώ η 22χρονη μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Η μητέρα της μίλησε στον Alpha για την κατάσταση της υγείας της, χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

«Θα μπει στην εντατική, έκανε ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο, δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο. Δεν ξέρω. Θα την κρατήσουν διασωληνωμένη στην εντατική, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα όργανά της. Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει. Δεν μίλησαν για βλάβη. Για δρόμο χωρίς γυρισμό μας μίλησαν», είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον 27χρονο, η μητέρα της κοπέλας είπε«Αγαπούσε την ταχύτητα. Είχε ξανατρακαρει σοβαρά μια δυο φορές. Της είπα να ξεκόψει, θα το έκανε πριν μια δυο μέρες, αλλά τα ξαναβρήκανε και έγινε το μοιραίο».

Για την 22χρονη κοπέλα μίλησε και η δασκάλα της στη σχολή χορού που πήγαινε, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως«Τη γνωρίζω 4 με 5 χρόνια. Είναι εξαιρετικό παιδί, πάντα με το χαμόγελο, έχουμε σοκαριστεί. Είναι δυνατή και θέλω να πιστέψω πως θα τα καταφέρει. Είναι ένα παιδί με φως».

Διαβάστε επίσης:

Συμπλοκή ανηλίκων στο Νέο Ηράκλειο – Χειροπέδες σε 2 άτομα και στους γονείς τους

Σχολικός εκφοβισμός: Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα – Ο Νέος Σχολικός Κανονισμός και οι ποινές για χρήση κινητού

Άγιοι Ανάργυροι: Στις φυλακές Κορυδαλλού ξανά ο δράστης της γυναικοκτονίας της Κυριακής Γρίβα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:28