search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 04:56
MENU CLOSE

ΚΚΕ για συνέντευξη Μητσοτάκη: Εκπροσωπεί την πολιτική της ΕΕ και τα συμφέροντα του εγχώριου κεφαλαίου

11.04.2024 13:26
kke-new

Σχολιάζοντας τη δήλωση του πρωθυπουργού, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον ΑΝΤ1, ότι «δεν πάει πουθενά», όσον αφορά στα σενάρια που τον έφερναν να κοιτάζει προς… Βρυξέλλες μεριά, το ΚΚΕ σημείωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει να εκπροσωπήσει την Ευρώπη στην Ελλάδα, αλλά την Ελλάδα στην Ευρώπη. Αυτό που στην πραγματικότητα, όμως, εκπροσωπεί είναι την πολιτική της ΕΕ και τα συμφέροντα του εγχώριου κεφαλαίου, από όπου απορρέουν όλα τα μεγάλα προβλήματα του λαού, από την ακρίβεια και την εμπορευματοποίηση της υγείας και της παιδείας, μέχρι το έγκλημα των Τεμπών και τη συγκάλυψή του».

«Συνεπώς, το κρίσιμο στις ευρωεκλογές δεν είναι να επιλέξουμε “εκπροσώπους” αυτής της πολιτικής, οι οποίοι βρίσκονται και σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα, άλλα όσους την αντιμάχονται και θα εκπροσωπήσουν γνήσια και μαχητικά τα λαϊκά συμφέροντα στο ευρωκοινοβούλιο, με ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ», κατέληξε το κόμμα του Περισσού.

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1: «Υπό την πίεση της πραγματικότητας, είναι σε πανικό και επιλέγει την αλαζονεία αντί της αυτοκριτικής»

Στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο-σκούπα του υπουργείου Υγείας – Τι προβλέπει

Στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών την Παρασκευή (12/4) ο Στέφανος Κασσελάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48