search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:17
MENU CLOSE

Τέμπη: Διαμαρτυρία οπαδών του ΠΑΟΚ έξω από το Ευρωκοινοβούλιο – «57 ψυχές ζητούν δικαίωση» (Videos)

11.04.2024 15:56
paok-tempi-new

Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στο Βέλγιο για την αναμέτρηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης με την Κλαμπ Μπριζ για τα προημιτελικά του Conference League, σταμάτησαν στις Βρυξέλλες και φώναξαν συνθήματα υπέρ των οικογενειών των 57 θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της απονομής δικαιοσύνης και κατά της κυβέρνησης, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στάθηκαν έξω από ευρωκοινοβούλιο σε μια συμβολική διαμαρτυρία το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

«57 ψυχές ζητούν δικαίωση», έγραφε το κεντρικό πανό των συγκεντρωμένων.

«Καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη» και «στο όνομα των νεκρών να γίνουμε φωνή, το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί», φώναζαν 600 περίπου φίλοι του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Σκιάθος: Νεκρός στο σπίτι του γνωστός αρχιτέκτονας

Ηλιούπολη: Απομακρύνεται το σενάριο της διπλής δολοφονίας – Μερικές ώρες νεκρός ο γιος, σχεδόν μια εβδομάδα η μητέρα (photos/video)

Εξι μήνες φυλάκιση σε πρώην παίκτη της ΑΕΚ για ψευδορκία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:13