search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 05:27
MENU CLOSE

Η μυθική πρόταση που απέρριψε η Τέιλορ Σουίφτ (Video)

12.04.2024 14:51
swift-new

Η μεγάλη σταρ της ποπ μουσικής Τέιλορ Σουίφτ απέρριψε πρόταση για να εμφανιστεί σε ιδιωτικό σόου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, παρόλο που το ποσό που της προσφέρθηκε είναι μυθικό -εννέα εκατομμύρια δολάρια- όπως υποστηρίζει ο ράπερ French Montana.

Τον περασμένο μήνα ο ράπερ ανέβασε ένα screenshot με μηνύματα SMS, που αντάλλαξε με κάποιο άτομο, το οποίο του πρόσφερε ένα εκατομμύριο δολάρια για μία εμφάνιση τον Δεκέμβριο. Στο ίδιο screenshot, υπήρχε και η πρόταση προς ένα τρίτο άτομο, που το όνομά του είχε σβηστεί, για μία παρουσία σε ιδιωτικό σόου, με αμοιβή εννέα εκατομμυρίων δολαρίων.

«Κάποιος μου έστειλε μια προσφορά για μία εμφάνιση, με αμοιβή 9 εκατομμύρια, αν το πιστεύετε… lol», έγραψε πάνω από τα μηνύματα ο ράπερ, ανεβάζοντας το screenshot με τα SMS που είχε ανταλλάξει.

Ο κατά κόσμο καρίμ Χαρμπούτς, σε συνέντευξη που έδωσε στο VladTV, επανήλθε στο θέμα και υποστήριξε ότι η πρόταση για αμοιβή εννέα εκατομμυρίων δολαρίων για μία εμφάνιση έγινε προς την Τέιλορ Σουίφτ και ο ίδιος ο ράπερ αν έκλεινε η συμφωνία θα έπαιρνε ένα εκατομμύριο δολάρια. Ερωτηθείς που θα γινόταν το ιδιωτικό σόου, απάντησε «κάπου στα Εμιράτα».

Η Page Six επικοινώνησε με εκπρόσωπο της ποπ-σταρ, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση όταν ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του ράπερ French Montana.

Βέβαιο είναι πάντως ότι τα χρήματα δεν είναι το πρόβλημα της Τέιλορ Σουίφτ, η οποία έχει μπει πλέον στη λίστα Forbes με τους δισεκατομμυριούχους.

Είναι η πιο διάσημη νεοφερμένη στη λίστα και τα κατάφερε χάρη στις εισπράξεις-ρεκόρ που έκανε η παγκόσμια περιοδεία της Eras Tour. Συγκεκριμένα η 34χρονη Τέιλορ Σουίφτ εκτιμάται ότι έχει περιουσιακά στοιχεία ύψους 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η Τέιλορ Σουίφτ αυτό το διάστημα κάνει διάλειμμα από τις εμφανίσεις, έχοντας όμως εξασφαλίσει τον τίτλο του «πρώτου μουσικού με δεκαψήφιο στάτους» στον … τραπεζικό λογαριασμό της, στηριζόμενη αποκλειστικά στα τραγούδια και στις εμφανίσεις της, όπως σημείωσε το περιοδικό Rolling Stone. Οι υποχρεώσεις για την Τέιλορ Σουίφτ ξαναρχίζουν στις 9 Μαϊου, όταν θα εμφανιστεί στο Παρίσι και θα ολοκληρωθούν τον Δεκέμβριο, με τρεις προγραμματισμένες εμφανίσεις στο Βανκούβερ.

Μέχρι τον Μάιο η ερμηνεύτρια του “Cruel Summer” απολαμβάνει τον χρόνο δίπλα στον αγαπημένο της σταρ του NFL, Τράβις Κέλσε, ο οποίος δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού κέρδισε το Super Bowl του 2024.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι αφόρητα ανασφαλής – Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση» (Videos)

Σταύρος Μαυρίδης: «Ο εισαγγελέας διέταξε να νοσηλευτώ στο ψυχιατρείο» (Video)

Πυξ Λαξ: «Υπήρξε κορεσμός, έπρεπε να σταματήσει όλο αυτό – Δε διαλύσαμε ποτέ σαν μπάντα στην πραγματικότητα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34