search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:19
MENU CLOSE

Σοκάρει νέα καταγγελία για τα Τέμπη: «Ο σταθμάρχης είχε ιερόδουλη στο σταθμαρχείο»

17.04.2024 16:57
tempi_2103_1920-1080_new

Σε μια καταγγελία που σοκάρει προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο δυστύχημα των Τεμπών.

Ο Νίκος Πλακιάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM 103,6, υποστήριξε ότι ο σταθμάρχης ήταν μαζί με μία ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο.

Παράλληλα, ο κ. Πλακιάς τόνισε πως επιθυμία των συγγενών των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας είναι να καταδικαστούν όλοι οι υπεύθυνοι.

«Σας είπα δύο πράγματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Ξέρουν αυτοί ότι ο σταθμάρχης είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο; Αυτός που είναι στη φυλακή. Εκείνη τη μέρα είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο. Που είναι το παράξενο; Την έχεις δει τη φωτογραφία; Δες την για να καταλάβεις περί τίνος προσώπου πρόκειται… Πού τον έβαλαν αυτοί; Που είχε πολιτικό μέσο. Πήγαινε πες το σε κανέναν άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Πλακιάς.

Ο Νίκος Πλακιάς κατέληξε λέγοντας πως το μόνο που επιθυμούν οι συγγενείς των θυμάτων είναι να καταδικαστούν όλοι οι υπεύθυνοι για την τραγωδία ενώ, και πρόσθεσε πως υπάρχουν γεγονότα που ο κόσμος δεν γνωρίζει.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Κόκοτας: Έγινε εγκεφαλογράφημα – Νέα προσπάθεια αποσωλήνωσής του στο τέλος της εβδομάδας

«Καλύτερους μισθούς, ζωή με αξιοπρέπεια»: Μαζικό μήνυμα στις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας από Συνδικάτα και ομοσπονδίες 

Ευρωεκλογές: Απαισιόδοξοι, οικονομικά πιεσμένοι και φτωχότεροι την τελευταία 5ετία οι Έλληνες, σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:16