search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:45
MENU CLOSE

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Σαν νέος ήμουν αριστερός, τώρα Νέα Δημοκρατία και ξερό ψωμί» (Videos)

19.04.2024 08:54
antonopoylos-new

Για το επαγγελματικό του ξεκίνημα μίλησε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος επισημαίνοντας ότι ο ίδιος ένιωθε ασήκωτο το βάρος των ονομάτων του παππού και της γιαγιάς του, Κατίνας Παξινού και Αλέξη Μινωτή.

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», ο ηθοποιός τόνισε ότι αντιμετωπίστηκε με μεγάλη δυσπιστία, με πολλούς να υπονοούν ότι έχει μέσον για να κάνει καριέρα. Ο ίδιος, βέβαια, επισημαίνει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς δεν είχε καλές σχέσεις.

«Έλεγαν: “Ποιος ξέρει τι μέσον έχει αυτός, που έχει την Παξινού” αν και βέβαια εγώ την Παξινού δεν την είχα γιατί, όταν βγήκα στο θέατρο, η Παξινού δεν υπήρχε και με τον παππού μου δεν είχα και τις καλύτερες σχέσεις. Αυτό το παρέβλεπαν όμως αυτοί οι οποίοι έλεγαν πως είχα τόσα φοβερά μέσα. Εγώ πρέπει να πω ότι, ό,τι έκανα, το έκανα μόνος μου. Χωρίς βοήθεια. Όπως όλοι οι νέοι ηθοποιοί, ξεκίνησα και γω να παίζω τους μεγάλους δραματικούς ρόλους αλλά δεν ήμουν καλός και δεν τα κατάφερνα. Ήμουν πολύ σφιγμένος, πολύ αγχωμένος, κουβαλούσα αυτό το βάρος των ονομάτων. Μεγάλο βάρος, δεν ήταν καθόλου διευκολυντικό. Τώρα πως είναι η ζωή, ένα περίεργο πράγμα, διότι ήμουν εγγονός μεν της Παξινού και του Μινωτή, στην καριέρα μου η Παξινού δεν έπαιξε κανέναν ρόλο γιατί δεν υπήρχε, ο Μινωτής όμως έπαιξε» είπε και πρόσθεσε:

«Όταν έφυγε η Παξινού από την ζωή, τα χαλάσαμε για τους λόγους τους γνωστούς. Για τα κληρονομικά θέματα. Όλα τα χρήματα τα δικά του και της Παξινού τα δώρισε στην τράπεζα, απίστευτα πράγματα. Μετά από λίγο χρονικό διάστημα όμως έπεσαν λυτοί και δεμένοι να τα ξαναφτιάξουμε. Έκανε αυτός το πρώτο βήμα, γιατί εγώ ήμουν νέος και επαναστάτης, όταν με πήρε τηλέφωνο και με προσέλαβε στο Εθνικό θέατρο. Έπαιξα 24 έργα σε πέντε χρόνια, μεγάλο σχολείο αλλά πιστεύω ότι δεν ήμουν καλός. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν… δεν ξανατσακωνόμασταν για τα συνδικαλιστικά με τον Μινωτή. Ήμουν νέος, αριστερός και αυτά αλλά μετά συνήλθα. Στην αρχή όμως ήμουν αριστερός, κάναμε απεργίες και διάφορα και με έδιωξε. Αυτό ήταν πολύ καθοριστικό και μου έκανε καλό μέσα στην απογοήτευση».

«Έχω την καλύτερη γνώμη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις πολιτικές του πεποιθήσεις, επισημαίνοντας ότι παρά το γεγονός ότι υπήρξε αριστερός, πλέον, στηρίζει ξεκάθαρα τη Νέα Δημοκρατία.

«Ήμουν στον χώρο του ΚΚΕ Εσωτερικού. Θαύμαζα πολύ τον Λεωνίδα Κύρκο. Δεν είχα όμως ποτέ την φιλοδοξία να γίνω πολιτικός. Σαν νέος ήμουν αριστερός. Τώρα, Νέα Δημοκρατία και ξερό ψωμί. Και γιατί το λέω. Δεν είναι ό,τι καλύτερο έχουμε αλλά, είναι το καλύτερο που υπάρχει αυτή την στιγμή. Έχω την καλύτερη γνώμη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος. Είναι ο άνθρωπος που χρειάζεται αυτή την στιγμή η Ελλάδα. Με όλα τα λάθη. Δυστυχώς δεν περιστοιχίζεται από ό,τι καλύτερο υπάρχει», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

«Δεν είναι όμορφη και δεν μπορεί να παίξει» – Τι απάντησε η Σίντνεϊ Σουίνι στην αδυσώπητη κριτική παραγωγού του Χόλιγουντ

Ελένη Μενεγάκη: Πώς σχολιάστηκε στην τηλεόραση η αποχώρησή της από το MEGA (Videos)

Αγνώριστη η Μέγκαν Φοξ – Ανέβασε selfie χωρίς μακιγιάζ και δίχασε τους θαυμαστές της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:45