search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:13
MENU CLOSE

Απορία δεξιών ψαλτάδων, βηξ…

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2230
18/04/2024
21.04.2024 09:43
nea_dimokratia_new

Όχι ότι ευλογάμε τα γένια μας – που δεν έχουμε κιόλας… – αλλά οι τακτικοί αναγνώστες του «Ποντικιού» θα ξέρουν ότι από πολύ νωρίς είχαμε σημειώσει πως η σωστή απόφαση του πρωθυπουργού για θεσμοθέτηση του γάμου και της τεκνοθεσίας για τα ομόφυλα ζευγάρια αργά ή γρήγορα θα γινόταν θέμα – «ανάθεμα» για τη Ν.Δ., η οποία θα είχε απώλειες προς τα δεξιά της λόγω ακριβώς αυτής της πρωτοβουλίας. Και πριν αλέκτορα φωνήσαι έγινε σαφές ότι το θέμα θα είναι ψηλά στην προεκλογική ατζέντα στον δρόμο για τις ευρωεκλογές και ότι οι υποψήφιοι της Ν.Δ. θα παθαίνουν… αμηχανία κάθε φορά που θα δέχονται ερώτηση για τη θέση τους επί του ζητήματος.

Κάτι τέτοιο… έπαθε και ο Γιώργος Αυτιάς, όταν ρωτήθηκε από τους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα ποια είναι η θέση του για το ζήτημα. Ωστόσο ο γνωστός δημοσιογράφος αποδείχθηκε και άριστος… ντριμπλέρ, καθώς περιορίστηκε να απαντήσει ότι «δεν είμαι βουλευτής για να σας πω τι θα έκανα στην ψηφοφορία για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών».

Πάντως, το θέμα θα είναι στο προσκήνιο και ακόμα η Ν.Δ. δεν μοιάζει να έχει ετοιμάσει τα απαραίτητα talking points για τους υποψηφίους της. Όχι ότι θα ήταν πολύ εύκολο, αφού ο καθένας στη Ν.Δ. έχει τη δική του προσέγγιση για το ζήτημα αυτό.

Διαβάστε επίσης:

Μικρή αλλαγή στο θέμα της… σταθερότητας

Δυνατά ονόματα για το ΠΑΣΟΚ

Στέφανος Κασσελάκης: Είμαι περήφανος για τη χθεσινή ημέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:12